Reparatie printplaat heeft het maar 2 dagen uitgehouden.

Printplaat spiegelbediening gerepareerd, maar de reparatie heeft het maar 2 dagen uitgehouden. Nu alsnog een nieuwe printplaat (dinsdag 4 mei). Mogelijkheid voor een herstelling klaarblijkelijk verkeerd ingeschat.

Prima.

Vlot en professioneel afgehandeld!

tevreden

snel geholpen en goed vriendelijk

Netjes behandeld en goede service.

Goed advies, prima reparatie

Goed advies, prima reparatie

Volledig gemaakt, perfecte service

Apk stond al gepland maar auto kreeg eerder gebreken. (Auto gekocht bij een andere ‘handelaar’, helaas niet alle gebreken bij de koop kunnen ontdekken) De auto is rondom gechecked en ik ben goed geadviseerd waarna we de auto volledig hebben laten aanpakken. In de tussentijd een heerlijke leenauto mee. Auto rijdt weer als nieuw. veiligheid en vertrouwen zijn weer in ere hersteld. En apk en beurt zijn er gelijk bij inbegrepen. Dit is waarom je graag je auto bij een echte dealer in onderhoud hebt

SERVICE met hoofdletters

Wat een geweldige service van Freeroad en Mazda!!, terwijl ik al had betaald en het daarna dan toch het als garantie crediteren, grote klasse. Het bewijst dat ik “geland” ben bij de juiste garage!

Goede service en vriendelijk personeel

De ontvangst is altijd bijzonder vriendelijk. Bij technische vragen t.a.v. de auto ervaar ik kennis van zaken en neemt men tijd voor uitleg. Last but not least de koffie is lekker !

Goed geregeld

Duidelijk, professioneel, prettig

Prima service en vriendelijk personeel.

Prima service en vriendelijk personeel.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en uitstekende service

Vriendelijke ontvangst

goed geregeld en prima service

goed geregeld en prima service

Top!!!!

Fijne, aangename en deskundige service

Vriendelijke en goede service!

Vriendelijk en kundig personeel; ik was te vroeg, maar de leenauto werd warm en met gekrabde ruiten (het vroor) voorgereden.

Vriendelijk, flexibel en vlot geregeld. Wachten met een bakkie koffie gaat prima.

Als SAAB rijder ben ik blij met de monteurs. Ze hebben nog verstand van SAAB.

Gewoon goede ervaringen, nooit problemen gehad en de auto terug na een bezoek aan de wasstraat is een leuke en door mij zeer gewaardeerde service.

Prima!

Prima!

Zeer vriendelijk, deskundig en stipt.

Zie boven......... en bovendien bleek de auto ook nog gewassen!

zeer goed.

zorgvuldige klantbehandeling. zorgvuldige afhandeling

keurig, ook mooi schoon! :-)

top

Erg gastvrij!

Het is fijn dat ik de gelegenheid krijg om terwijl ik wacht een kantoortje te krijgen waar ik gewoon kan werken en vrij ben om wat te drinken te pakken.

Altijd vriendelijk

Wordt altijd netjes geholpen. Helaas werkt de lease maatschappij J&T niet erg mee. Banden wisselen moet perse bij een lid van de van Mossel groep.

Zoals altijd; geweldig!

Wederom weer super fijn geholpen, voor de deur mijn accu vervangen.

Super dealer

Altijd erg vriendelijk en kreeg een mooie auto te leen.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere