goede service en lekkere koffie

Eén opmerking, de stoelen bij de tafel zijn heel er laag.

Alles perfect geregeld.

Ging om onderhoudsbeurt, kon daar werkend wachten, goed verzorgd met koffie en koekjes en vriendelijke mensen.

Snelle turnaround tijd en goede service!

Snelle turnaround tijd en goede service!

Prima service en goed advies

Hartelijk ontvangen en goed advies. Goede uitleg wat er aan de auto is uitgevoerd na afloop reparatie.

Uistekend

Goede service en klantgericht

Servicebeurt aan mijn Mazda goed uitgevoerd en geen onnodige kosten.

Redelijk tevreden

Vaak wel miscommunicatie met afspraken. Na de service beurten komen er wel altijd kleine nalatigheden naar voren die natuurlijk wel weer opgelost worden. Monteurs zijn uitzonderlijk behulpzaam bij het oplossen van die storingen. Ze doen altijd hun best. Ik denk dat ze met Mazda meer ervaring hebben dan met Suzuki. Gelukkig nooit grote problemen gehad met onze Suzuki en service beurten zijn redelijk geprijsd.

Komt afspraken na

Ik ben prima geholpen

Conform de gemaakte afspraak ben ik goed geholpen

Als je 1 dag van tevoren belt of de auto zijn onderhoudsbeurt kan hebben. Dat dit nu graag gedaan moet worden ivm persoonlijke omstandigheden. Dat dit totaal geen probleem is. Dat dit gewoon geregeld gaat worden. Dat je dan je auto gewassen en gestofzuigd terug krijgt. DAN KUN JE ALLEEN MAAR ZEGGEN TOP. Bedankt Freeroad

Voel me altijd welkom

De ontvangst bij de service balie word ik vrolijk van. Klant gericht en een correcte houding.

Duidelijke info, goede afspraken die ook nagekomen worden en weer een fijne auto om mee te reizen.

Erg fijn om weer geholpen te worden door een vakkundig team.

Zie score

Leuke ontvangst en goede service

Zeer tevreden over de snelheid en afhadeling.

De service auto stond klaar. De onderhoudsbeurt was sneller dan verwacht gebeurt en kon dan ook mijn auto weer snel gebruiken. Correcte afhandeling van het geheel.

Top!

Ik heb echt geen omkijken naar het onderhouden van de auto. Heel fijn!

Prima service!

Dank voor ophalen en retour brengen.

Fijne dealer met vakkundig en vriendelijk personeel

Al jaren zeer tevreden klant bij Freeroad. Goede service en vriendelijk en vakkundig personeel.

Vriendelijk en snelle service

Service beurt en terugroepactie perfect uitgevoerd in korte tijd. Plus auto gewassen.

Vriendelijke mensen word altijd goed en duidelijk geholpen niets op aan te merken heel goede service afspraken op tijd en netjes afgewerkt

Mankement opgelost en rijdt weer soepel

Mooie leenauto mee mogen nemen MX5 en ondertussen hebben jullie mijn Mazda 2 weer helemaal hersteld Hij rijdt weer heerlijk soepel

Prima en snelle service

Snelle en goede service

Heel goed geholpen

Fijn ontvangst. Meteen doorgestuurd naar de juiste persoon die ons zeer deskundig geholpen heeft.

Vriendelijk personeel, netjes te woord gestaan en goede service.

Goed en snel geholpen

Ik heb de Zomercheck laten doen en ben tevreden

Top dienstverlening

Of het nu een grote beurt is of alleen banden wisselen. Werk wordt correct en tijdig uitgevoerd. Je voelt je een gewaardeerde klant als je binnenloopt. Margriet dikke pluim!

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere