na afspraak zeer tevreden over de totale tussenbeurt etc.

geheel als bovenstaand

Geheel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en verdere afhandeling

De reparatie is tot volle tevredenheid uitgevoerd. De extra service in de vorm van een schone wagen bij aflevering wordt zeer gewaardeerd.

Behulpzame medewerkers

Altijd fijn contact met de medewerkers. Geen verassingen betreft kosten want je hoort het keurig van te voren wat je te wachten staat, hiermee hebben zij mijn vertrouwen gewonnen en ben ik een vaste klant inmiddels.

goed service

goed service

Goed zoals verwacht

Geboden service is zoals je nag verwachten. Niet super goed, kan ook moeilijk je brengt auto en haald hem weer op.

Super bedrijf. super communicatie.

Keurig bedrijf, correct en goede service.

Attent

Ik had een service afspraak staan op 11 jan. Tussentijds was er sprake van een aanrijding, toen werd ik gebeld om gelijk naar de auto te kijken tijdens de service, top! Bij het ophalen werd er gelijk een nieuwe afspraak ingepland vanwege wisselen van versleten banden, top! Elke keer als er een update is met Android navigatie, krijg ik de navigatie niet aan de praat en jullie wel, top!

Altijd prettig ontvangst en goede service!

Eventuele opmerkingen over de auto worden altijd serieus en professioneel opgevolgd. Wanneer je op het onderhoud wilt wachten kun je prettig werken waarbij er een goede wifi verbinding is en de koffie van goede kwaliteit is. Medewerkers zijn behulpzaam en zeer gastvrij.

Een top service.

Auto heeft een onderhoudsbeurt gehad en meteen een terug roep reparatie gedaan. Ik ontvang de auto netjes gewassen terug. Ben super blij met deze Mazda garage in Zwolle rij genoeg andere Mazda garages voorbij maar blijf bij deze terug komen.

Altijd top service

Goed maar erg duur

Grote beurt met APK zonder extra's voor bijna € 1000,- ?? 4 Bougies vervangen voor € 200,-? Het zijn misschien door Mazda vastgestelde tarieven maar het bevorderd wel het gebruik van de onafhankelijke garage. Uitvoering en service door Freeroad is prima, maar prijsstelling is extreem.

Zeer goedeservice

Zeer goed contact en service

uitstekend

geheel volgens afspraak is de apk en de grote beurt uitgevoerd. de accu bleek ook nog voldoende capaciteit te hebben voor de wintersport. de auto is ook keurig schoon, van binnen en van buiten,afgeleverd. bedankt. willem boot

Gewoon, ouderwetse service, zoals het hoort.

Vroeg, heel vroeg ( voor mijn doen dan) , dus als eerste klant van die dag de sleutels afgeven. Daarna een lekker bakkie koffie ( met een koekje), de krant van de dag, ff bijpraten en een half uurtje later: mijn gouden koets kan er weer tegen. Dik tevreden, punt.

Erg goed.

Prettige ontvangst, kreeg kosteloos een vervangende auto mee en werd netjes (vooraf) een gespecificeerde prijsopgave gedaan van de uit te voeren werkzaamheden. Margriet, visitekaartje voor Freeroad Zwolle!

Top service

Bedankt Sander, ik ben helemaal blij!

Prima service, goed advies

Vriendelijke medewerkers met een goed advies

Elke keer weer een genot om mijn auto te brengen en op te halen.

Service dikke prima. Leenauto altijd het nieuwste model. Vriendelijkheid met een glimlach van Jacqueline en Gilbert.

Prima zeer tevreden tot op heden met de uitgevoerde reparatie.

Mijn Mazda had door omstandigheden lang stil gestaan, gaf een motor storing aan en had een lekke band. Deze is zeer vakkundig verholpen en de band is gereparreerd.

Prima service, goede ontvangst en duidelijke communicatie

Online een afspraak gemaakt, geen verrassende onkosten, en de auto was aan de buitenkant gewassen, top.

Correct en klantvriendelijk

Het begint al positief bij de receptie. Vriendelijke ontvangst en ook kennis van zaken

Prima service, vriendelijk personeel

Prima .

Prima service verricht. Heldere en duidelijke communicatie Onderhoudsdocumentatie prima op orde

Goed en snel service

Zandzuigerstraat 6