Als vanouds!

Zo als altijd prima service en afhandeling.

Gewerkt volgens afspraak.

Ben altijd heel tevreden met mijn Mazda en het onderhoud.

Viel iets tegen

Onze auto moest voor de jaarlijkse apk en grote beurt. Ik heb ervoor gekozen om te wachten tot de auto klaar was, helaas moest ik langer wachten omdat de monteurs lunch pauze hadden. Natuurlijk hebben de monteurs recht om te gaan lunchen maar ik had liever dit van te voren willen weten dan had ik langer weg gebleven nu heb ik lang moeten wachten wat volgens mij voorkomen had kunnen worden als ik dat had geweten. Er is mij wel herhaaldelijk iets te drinken aangeboden en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over de werkzaamheden aan onze auto, daarvoor mijn complimenten. Vr.gr. John Fhijnbeen

Netjes geholpen / te woord gestaan.

Wat ik echter vreemd vind is dat ik een freeroad selectieve heb gekocht die 12 maanden vrij van onderhoud is en dat ik dan toch motorolie moet betalen. De remolie was wel gratis nadat ik hierover gebeld had. Waar ligt de lijn van wat onder gratis onderhoud / kosten valt de eerste 12 maanden, mij niet geheel duidelijk.

Zeer klant vriendelijk

Goed en zorgvuldig uitgevoerde grote beurt.

Contact vooraf is prima gegaan, fijn contact. Netjes werk, prijs was bekend bij mij, maar voor 10 minuten werk, vind ik het fors betaald

Zoals gebruikelijk goed verlopen.

woensdag 16 maart 1ste beurt voor auto gedaan. Vrijdag 18 maart banden indicator piepte, gereset daarna kwam de piep niet meer terug.

Werd opgewacht met een glimlach en koffie en de werkzaamheden zijn vlot en goed uitgevoerd

Prima!

Deskundige en vriendelijke medewerkers. De aangename wachtruimte met goede koffie, cappuccino, kranten is een sociale ontmoetingsplaats.

zeer tevreden aan de werkzaamheden aan mijn wagen,en zeer tevreden over de uitleen wagen

Tevreden over de snelle oplossing van het probleem

Ik kwam onaangekondigd langs, vanwege bijgeluid bij het rijden. Ik werd direct geholpen en reparatie direct adequaat uitgevoerd. In de tussentijd voorzien van koffie. Vriendelijke medewerkers

snel, correct, en auto mooi schoon!

snel, correct, en auto mooi schoon!

Top service

De Mazda werd netjes opgehaald en in de middag weer schoon afgeleverd. Prima service.

prima ervaring

ik heb tot nu toe altijd met plezier Freeroad bezocht. Altijd goed geholpen. Vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Geweldige service en enorm gemotiveerd personeel

Telkens weer breng en haal ik mijn Mazda met plezier bij Freeroad vandaan wanneer de auto daar voor onderhoud is geweest. De vriendelijkheid van al het gemotiveerde personeel heb ik nog nooit bij een andere garage mogen ervaren.

Vriendelijk en prettig en deskundig

De mensen die er werken weten wie je bent en onze auto's worden goed onderhouden en men belt al ruim op tijd voor een afspraak en als er grote problemen zijn dan denkt men mee voor een oplossing.

prima,

Ben nog nooit teleurgesteld geweest bij een contact zowel telefonisch als tijdens een bezoek aan de garage. Ik ben al aan mijn tweede nieuwe mazda2 samengevat, winkel en product prima.

Zeer tevreden met de service van de garage.

Ik ben erg tevreden met het onderhoud dat verricht is aan mijn auto. Alles wat niet werkte is gerepareerd en daarnaast was hij ook netjes gewassen wat erg fijn was.

Top service

Top service and friendly staff

Professioneel en vriendelijk, een garage met hart voor het werk

Sinds 3 jaar klant bij Freeroad. Suzuki gekocht bij Wentink (2e eigenaar) en heeft in die tijd aardig wat fabrieksgarantie gehad, maar rijdt als een zonnetje. Altijd handig om gebeld te worden bij de onderhoudsbeurten. Volgens het boekje. Dit maal meteen voor barstje in de voorruit. Helaas niet alle krasjes weggekregen maar de ruit is op sterkte en ziet er prima uit. Kosten niet geclaimd bij de verzekeraar, maar onder coulance. Mooi gebaar. 75000 op de teller. Hij kan er weer tegenaan!

Professioneel, deskundig en klantgericht

Top service en eerlijke behandeling

Kom er al jaren met onderhoud en alles verloopt zoals afgesproken netje ontvangst en overzichtelijk factuur.

goed !

vriendelijk ontvangst en volgens afspraak leenauto kunnen meenemen.

Zeer welkom

Uitgevoerde check en onderhoud en wijze van ontvangst top

prima service

Afspraak maken gaat snel. Kan wachten met koffie tijdens onderhoudsbeurt / of een andere auto ter leen. Goed overleg na controle auto.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere