Geweldige service en meedenken met de klant

Flexibel en klantvriendelijk.

Eindelijk een bedrijf dat weet wat klanttevredenheid inhoud

Op facebook hadden we een vraag gepost of iemand kon helpen met het vervangen van het motortje van de buitenspiegel van onze CX5 want bij twee mazda dealers kregen we als antwoord dat de complete spiegel vervangen moest worden. Freeroad reageerde binnen no-time dat zij dit voor een zeer schappelijke prijs konden doen. En ook nog eens op zeer korte termijn wat ook weer erg goed uit kwam omdat we 3 dagen daarna met de caravan op pad wilden. Freeroad heeft ons fantastisch geholpen, helemaal TOP

Mijn hoge verwachtingen zijn nagekomen!

Alles liep volgens afspraak - op tijd, alle technische vragen uitgelegd en eventuele punten bijgesteld. Tijdens servicebeurt mocht ik ter plekke blijven met een lekkere kopje thee en genuanceerde kranten daarbij.

goed geholpen

n.v.t.

Supersnelle service!

Mijn Mazda bracht ik voor de eerste onderhoudsbeurt en ik zou wachten. Een kopje koffie, een blik in de kranten, wat rondkijken in de grote showroom en mijn auto was al weer klaar. Supersnelle service!

Top verkoop gesprek gehad.

Ontvangen met koffie en gelijk een proefrit mogen maken, de auto beviel ons erg goed. Bij terugkomst een verkoop gesprek gehad met een vriendelijke verkoper, gelijk een offerte gehad. Inclusief de inruilwaarde van onze auto. Als had de verkoper het druk, na ons wachtte nog enkele klanten, heeft hij ons voortreffelijk te woord gestaan. En wat belangrijk is gelijk een nieuwe Suzuki Vitara Style gekocht.

Perfecte service door persoonlijke aandacht!

Sinds 2015 mijn garage, en alhoewel ik zelf in Utrecht woon, ga ik graag naar Almere voor het onderhoud van mijn auto!

Zoals altijd geweldig

Altijd fijne ontvangst door Jacqueline. Ze staan altijd voor je klaar en de auto is na een bezoek aan Freeroad weer als nieuw en fris gewassen. Bedankt.. Astrid Querido

Vriendelijk en professioneel hulp

lees boven

Altijd zeer tevreden

Uitstekend goede service auto op tijd klaar

Uitstekend zelfs het spiegelmotortje is vervangen voor garantie

Vriendelijk goede service

zeer attent

Ik ben heel tevreden over deze Mazda dealer.

Ik heb de avond voor de 1e jaars beurt de auto gebracht en de volgende dag weer opgehaald, Er valt niet veel over te melden. De auto doet het goed, ben zeer tevreden over zowel de auto als de dealer. Als er een probleem is wordt je snel geholpen, heel anders met de auto van mijn vorige dealer (peugeot) daar was je een nummer. Hier voel ik mij klant.

Prima dienstverlening!

Als gebruikelijk, een positieve ervaring. Slechts de standaard aangeboden wasbeurt kon niet doorgaan, vanwege een gesloten wasstraat. Er was helaas geen vervangende aanbood, zoals een wasbeurt op een andere moment.

Uitstekend geholpen.

De eerste beurt, precies op tijd geholpen. Ik had een paar vragen en die zijn ook opgelost. En zoals gewoonlijk is er altijd tijd voor een praatje en een kop koffie.

zeer goede service

Zeer goede service en prettige alles geregeld

Klantvriendelijkheid goed.

Het contact met freeroad is goed. Als er naast de onderhoudsbeurt extra onderdelen moeten worden vervangen,nemen ze eerst contact op.

Zeer tevreden !

Wordt er altijd even vriendelijk en correct behandeld. Een aanrader .

Altijd vriendelijk, gastvrij en kundig!

Wederom prettig geholpen. Ze zijn zo secuur, alles wordt nagelopen, bij kleine vragen wordt je meteen geholpen en zelfs vaak kosteloos. Waar maak je dat nog mee? Zeer kundig, professioneel en gastvrije bedrijf.

Gastvrij en dienstbaar

Positief

Ik kan niet anders zeggen dat het top is

De service, vriendelijkheid, en altijd snel terecht kunnen Mijn keuze voor Mazda is een juiste keuze geweest zou niet anders meer willen rijden

Uitstekend!

Fijn bedrijf en goede service.

Vanaf binnenkomst tot vertrek alles naar tevredenheid verlopen

zie boven

Klant vriendelijkheid staat bij Freeroad hoog in het vaandel. Je wordt vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Het fijne vind ik, dat je een leenauto mee krijgt voor de tijd, dat zij met je auto bezig zijn. Geweldig.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere