Goede service en prettig contact

Goede afspraken, voor zowel de onderhoudsbeurt als de te verrichten werkzaamheden. Prettige contact.

Goede service, maar…..

De ervaring met Freeroad is prima. De beurt is goed uitgevoerd. Op de website van de importeur wordt een prijs genoemd van € 329,00. Ik heb betaald 434,00. Daar wil ik niet over zeuren. De benzinemeter werkt niet. Ik heb dit aangegeven maar dit is niet opgelost. Bij een volle tank geeft de meter 550 km te rijden. Ik rij momenteel 6,4 liter per 100 km. Bij een tankinhoud van 56 liter moet afstand zeker 800 km zijn. Mijn vermoeden is dat de vlotter van de brandstofpomp niet goed werk. Kan dit worden opgelost. De benzinemeter geeft 88 km nog te rijden aan. Dan maar tanken. Ik heb nog nooit meer dan 40 liter kunnen tanken. Ik ervaar dit als heel vervelend.

Gezellig

Netjes geholpen

Fijne service

Na een grote service beurt en een APK, rijd ik naar huis hebben ze mijn dashboard schoon gemaakt, zo aardig! Allemaal aardige mensen!

Goede service, vriendelijke mensen.

Prima service, fijne mensen aan de balie

Fantastisch

Snel - vriendelijk - deskundig

super goed.

prima opgelost

Prima, zoals ik gewend ben!

Netjes de auto opgehaald, service en kosten conform afspraak en einde van de dag de auto weer retour. Kan niet beter lijkt me!

Auto sneller klaar als verwacht

Ik had afgesproken dat als het onderhoud langer zou duren als gepland ik een leenauto zou meekrijgen, om 8 uur auto gebracht planning gaf aan minimaal drie uur dus leenauto mee, garage zou voor 16:00 uur bellen, wat schets mijn verbazing, rond 11:00 werd ik al gebeld, auto stond klaar, net na de middag opgehaald en daar stond hij te blinken in de zon, gewassen en van binnen met de stofzuiger er doorheen, heerlijk weer, klasse..

Prima service ga zo door.

In de morgen de auto gebracht en was snel weer klaar eerder dan was afgesproken een prima service.

Duidelijkheid vooraf

Je weet bij Mazda vooraf waar je in grote lijnen qua kosten aan toe bent met een beurt. Bij Freeroad wordt je gastvrij ontvangen en wordt wat er moet gebeuren doorgesproken. Je kunt op een prettige plek wachten tot je auto weer klaar is. Onverwachte zaken worden eerst even met je besproken voordat het gerepareerd of aangepast wordt.

Prima, vriendelijk en accuraat geholpen

Tijdens de keren dat ik in de auto breng voor onderhoud, werd ik altijd vriendelijk ontvangen. Er werd mij ook steeds duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren en hoe lang het zou duren.

Goede service, menselijk

Mensen die mee denken, en ook met oplossingen komen super aardig

Zeer klantgericht

Van medewerkers bij de receptie tot de mensen inwerkplaats alleen maar lof.

Zeer snelle en goede service! Bijzonder vriendelijk en communicatief personeel.

Deskundig

Ik mocht mijn auto brengen voor een zomercheck en zo als altijd werd ik altijd warm verwelkomd en deskundig geholpen. Ik kreeg ook een klein cadeautje. Al om al een aanrader en ik zou het een ieder met een Suzuki aanraden hier te komen!

Altijd heel vriendelijk en duidelijk.

Altijd een erg persoonlijke ervaring. Goed ingelicht over wat ze hebben gedaan en als er een keer iets is dat wat meer kost wordt dit altijd goed van te voren aangegeven.

Prima geholpen, auto vlot klaar en ook netjes direct gebeld dat auto klaar was. Prima leenauto mee.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima service maar ...

Prima service maar onduidelijke afrekening. Totaalbedrag komt niet overeen met de specificaties op de factuur. Opheldering wordt gevraagd

Gewoon goed

Goed en op tijd

Ik heb ter plaatse gewacht op de reparatie. Werd vriendelijk ontvangen en er werd meermaals drinken aangeboden?

Klantvriendelijk en heldere communicatie

Vriendelijke ontvangst. Om van garage naar werk te komen had ik een leenfiets gereserveerd. Gezien de weersverwachting kreeg ik een leenauto mee. In de loop van de ochtend werd ik gebeld over de reparatie en het eindbedrag. Halverwege de middag hwas dit wat ik kon afrekenen. Heldere communicatie!

Onderhoud zoals vooraf overeengekomen.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere