Héél goed!

Van begin (waarschuwing dat het tijd is voor onderhoud tot het eind) auto ophalen na onderhoud top! Alles vlot en vriendelijk geregeld.

Je wordt vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten op je auto is er koffie/thee/chocolademelk vrij te verkrijgen en een vriendelijk praatje.

Ik werd goed geholpen

Goed en snel uitgevoerde werkzaamheden

Snelle afspraak. Als zoals overeengekomen. Leuk personeel.

Prima geregeld! Beurt volgens afspraak

Goede en klantvriendelijke service.

Goede en klantvriendelijke service. Afspraken worden nagekomen.

Alles zoals afgesproken

De onderhoudsbeurt werd uitgevoerd zoals vooraf was aangegeven. Er werd telefonisch gevraagd of de ruitenwissers vervangen mochten worden.

Gewoon heel goed.

Prima mensen, prima garage.

Goed ontvangen, met een kopje koffie.

Het service onderhoud is snel en goed gedaan. En de auto zag er schoon uit.

De VOS beurt was weer prima uitgevoerd

De VOS beurt was weer prima uitgevoerd. Extra gedaan (service): snaar gespannen.

Het herstel aan de auto is prima uitgevoerd

Laats onderhoud plus keuring alles volgens afspraak . Jullie zijn altijd vriendelijk. Als jullie het laatste euveltje oplossen is het fantastisch.

uitstekend

Apk en grote beurt geheel volgens verwachting, boven verwachting dat de auto zowel binnen als buiten was schoongemaakt bij ophalen. Vriendelijke ontvangst, per telefoon op de hoogte gehouden wanneer de auto klaar was en overleg over aan te raden vervanging van onderdelen. Top .

Heel tevreden over dit bedrijf.

Probleem met mijn spiegel gehad, wordt keurig opgelost.

Zeer betrouwbare en vriendelijke service

Het is zoals het hoort

Je word oo de juiste manier behandelt

Prima afhandeling van onderhoudsbeurt

Vriendelijk personeel

plezierig

Altijd vriendelijk en vakkundig

Prima service.

Zie boven

Na een hartelijk ontvangst bij het aanmelden voor mijn onderhoudsbeurt, vriendelijk verzorgd met heerlijke koffie tijdens het wachten.

Direct reageren en oplossen van (prive) ‘problemen' voor afspraken! Ook bij ‘gewone’ afspraken , heel prettig.

Duidelijke afspraken en uitleg

Wordt altijd netjes geholpen aan de balie. De auto komt weer spic en span retour en de eventuele reparaties worden vooraf gemeld en uitgevoerd.

Prima geholpen voor service,advies en garantie.

De medewerkers van Freeroad zijn vriendelijk en toegankelijk in de omgang. Service is prima.

Top service, komt afspraken na......

Zeer goed!

Onderhoud ok, buitensporige prijzen

Op zich goed uitgevoerde onderhoudsbeurt en reparatie, echter de gemelde klacht dat de airco geluid maakt is niet opgelost. De prijzen die gehanteerd worden zijn wat mij betreft niet meer realistisch. Je spreekt een beurt af voor €263,-incl BTW maar er komt gelijk al een lucht-, en interieurfilter bij. Per filter rekent men €17,5 ex BTW arbeidsloon. Een luchtfilter is twee klemmen en een connector loshalen. 2 minuten werk. Een luchtfilter op internet kost tussen de 12 en 20 incl BTW van gerenommeerde merken. Men rekent ruim €30 incl BTW. Setje remblokken compleet voor links en rechts via internet kost tussen de €32 en €47 incl BTW. Bij Freeroad €158 incl BTW en idem grote verschillen bij overige onderdelen. Nou begrijp ik best dat je iets meer moet betalen, maar ik ga er vanuit dat de inkoopprijzen van de garages nog onder de internet prijzen ligt, dan zijn dit buitensporige marges. Uiteindelijk was de rekening €926,- incl BTW

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere