vriendelijke mensen, zeer behulpzaam, goede service

Dit was de eerste beurt van mijn nieuwe auto. Afspraak gemaakt, kon er op wachten, duurde totaal 1,5 uur. Auto keurig gewassen en gestofzuigd terugontvangen. Zelf het navigatiekaartje was geupdated. Koortje van de hoedenplank was kapot, volgende dag kon ik dit ophalen. Er is lekkere koffie en als je iets anders wilt drinken dan kan dat ook.

Toen de wielkastpanelen omhoog gedrukt waren en ik me daarmee meldde bij Freeroad Zwolle, gingen ze er meteen mee aan de slag. Tot mijn grote verbazing hebben ze de beide panelen weer terug kunnen buigen waardoor je bij één paneel niets meer van de verbuiging kan waarnemen en het ergst verbogen paneel nauwelijks zichtbaar nog een fracie van een mm naar buiten staat. Al met al tot mijn grote opluchting een verbazend uitstekende reparatie, waarvoor bovendien geen rekening volgde!! Hoe goed wil je deze service hebben? Beoordeling: uitstekend!

Zorgzam en behulpzaam personeel

Zorgzam en behulpzaam personeel voor betrouwbare automerk.

Auto was eerder klaar dan de afgesproken tijd. Het ging hier om een winter beurt. We hebben de auto nog maar net. Dus we verwachten eigenlijk geen bijzonderheden.

professioneel!

Klantvriendelijk en professioneel

Duur, duur, duur.

Ik laat hier het onderhoud uitvoeren i.v.m. garantie, maar de prijzen zíjn veel hoger dan bij mijn normale garage. Daarom kan ik Freeroad ook niet aanbevelen. Ontvangst is goed, uitleg van eventuele gebreken en de daarbij horende kosten ook. Samengevat:Een net bedrijf, wat hoge prijzen hanteert.

Ik kon wachten op mijn auto. Ondertussen genieten van een heerlijk kopje koffie.

Uitstekend bedrijf, klantvriendelijk en prima technische werkplaats

Hulpvaardig, deskundig en snel.

Altijd vriendelijk en hulpvaardig

Geweldig!

Als er iets is, bel ik, kan altijd direct komen en het probleem wordt meteen verholpen. Kan dat niet meteen, staat er altijd een vervangende auto klaar. Daarbij is het personeel super klantvriendelijk!

prettige garage

netjes geholpen, deskundig personeel

Zeer tevreden.

Kreeg een electrische fiets mee. Men was ook bereid om mij te halen en te brengen. Wordt op de hoogte gebracht van de status van de auto en besproken welke opties er zijn. Zeer service gerichte en vriendelijke medewerkers.

goede ervaring

afspraken worden goed nagekomen, bij bijzonderheden altijd overleg.monteurs e.a zijn zeer vriendelijk en gastvrij.terwijl je wacht;krantje lezen, kopje koffie erbij.oke!!

Vriendelijk en vakbekwaam

Kwam voor het eerst bij FreeRoad en ben vriendelijk geholpen bij de receptie, waarna m’n auto weer z’n jaarlijkse onderhoud heeft gehad. Ook al kon het probleem met de kachel niet in één keer, maar ook dat is wat later vakbekwaam en snel verholpen, Top!

Bandenwisseling en nieuwe sleutelbatterij naar volle tevredenheid afgehandeld.

Super ontvangst

Heel gezellig met al die fout geklede werknemers en de hartelijke ontvangst.

Zeer klantgerichte benadering en uitvoering

Mijn samenvatting in een zin zegt alles

Super servicesSuper services en hele aardige mensen

Heel fijn en heel aardig medewerkers. Van te voren wordt je goed geïnformeerd over de kosten en het werk wordt goed uitgevoerd. Super lief vind ik dat je een gewassen auto terug krijgt. Dank hiervoor

Heel goed.

Goed geholpen en snel weer op weg.

Bij de wintercheck niet te lang hoeven wachten onder het genot van een lekker kopje cappuccino. Ook genoeg te lezen aanwezig. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Enorm snel en vakkundig geholpen.

Klantvriendelijk en goede service.

Goed en deskundig

Afspraak moest verzet worden en dat was jammer

Perfect geholpen.

Zeer klantvriendelijk, monteur vond het zichtbaar leuk om weer eens een SAAB onder handen te hebben, ook al was het alleen maar een wintercheck.

Goed geholpen!

Zoals altijd goed geholpen, deze keer een tussenbeurt voor de Mazda en een leenauto. Top!

Vriendelijk en goed

Vriendelijke ontvangst en werd goed op de hoogte gehouden.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere