Prettig en klantvriendelijk

Er is altijd volop aandacht voor de problemen en voor voortvarend opgelost

Helemaal prima

De beurt is snel en netjes conform afspraak afgehandeld.

Absolute service van fijn personeel

Men reageert altijd meteen op vragen en lost eventuele problemen op.

Altijd een feestje

Super vriendelijke mensen en behulpzaam. Denken goed mee. Kon ook snel terecht!

Goede service prima uitvoering

Ruitenwissers streepten. Deze werden vervangen en de auto rondom werd nagekeken voor een reis naar Oostenrijk

Goede service en uitstekende communicatie

Heldere communicatie, ook met betrekking tot reparaties in de nabije toekomst. Afspraak volgens planning verlopen.

helemaal top

Zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Als klant voel je de fijne omgeving van het bedrijf en de positieve uitstraling van het personeel.

Uitstekend!

Uitstekend!

Freeroad Almere; Meedenkend garagebedrijf.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit zo'n Mazda fan ben geweest. Tot dat ik vier jaar geleden voor mijn werk een Mazda CX-5 kreeg. wat ben ik gek op deze auto! en stiekem hoop ik dat mijn volgende auto de Mazda CX-60 wordt, wat een topper is dit. Ik heb mijn Mazda CX-5 in onderhoud bij Freeroad Almere, een garage waar je elke keer zo vriendelijk wordt ontvangen. Waar de monteurs een praatje met je maken in de koffie corner, die meedenken bij eventuele vragen die je hebt en uiteindelijk een terugkoppeling geven waar nodig is. vandaar mijn 5 sterren.

Prima.

Wordt heel vriendelijk te woord gestaan.

Prima service/bandenwissel

Afspraak gemaakt, leenauto stond klaar, bandjes gewisseld en telefoontje toen alles klaar was.

Van A tot Z verzorgd!

Net ontvangst met nette tafel waar je een bakje koffie kunt nuttigen als je wilt wachten. Showroom als werkplaats netjes en verzorgd! Een bedrijf wat ik van harte aan kan beleven.

Voordat ze beginnen word je eerst op de hoogte gehouden , als zeer prettig ervaren

Prettige ontvangst en snelle afhandeling

Ik ben tijdens mijn bezoek prettig ontvangen en de beurt van mijn auto was binnen een uur gereed.

Zeer klantvriendelijk en goed uitleg over het onderhoud van mijn auto .

Klantvriendelijke ontvangen

Vriendelijke mensen,snel en komen afspraak na

Freeroad in Almere is zeer klantvriendelijk

Altijd ruimte voor een persoonlijke noot en bij eventuele problemen een snelle fix!

Prima service geen aanmerkingen op

Fijn personeel

Altijd goed.

Altijd vriendelijke ontvangst en kennelijk prima jaarlijks onderhoud, want pech onderweg hebben wij in al die jaren niet gehad. Afkloppen dus.

Fantastische Service

Uiterst deskundige. Goede vriendelijke mensen

Prima behandeling

Prettige ontvangst. Goed onderhoud. Prijs wel hoog

Al ruim 6 jaar auto in service, altijd vriendelijk en snel geholpen, duidelijk en transparant over wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn.

Ver beneden niveau uitgevoerd

Hoogstwaarschijnlijk omdat het de laatste onderhoudsbeurt was is er weinig aandacht geschonken aan de auto .letterlijk en figuurlijk. Geen schonen auto terug. Werk slecht uitgevoerd (zoals stoel ombouwen)

Altijd goede service

Er wordt altijd de tijd genomen om zaken op te lossen, ook als ik zonder afspraak langs kom als er acute problemen zijn.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere