Eigenlijk nooit iets te klagen bij beide vestigingen van Freeroad. Let wel op dat ze iets duurder zijn dan andere Mazda dealers. Waar andere dealers vaak iets onder Mazda's adviesprijs zitten, doet Freeroad dat niet.

Heel prettig

Heel prettig

Goede service Duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden

Altijd vriendelijk en hulpvaardig

Voor kleine zaken kun je altijd direct terecht en wordt je ook direct geholpen.

Deskundig en klantvriendelijk

Ik wordt altijd goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en bij een onderhoud wordt er altijd gezorgd voor vervangend vervoer.

Goede info voor na service, prettig contact.

Vooraf goed geïnformeerd en betrokken bij de uit te voeren service. Prettig contact tijdens wachten en opnieuw goed geïnformeerd over de uitgevoerde controles en werkzaamheden.

Alles verliep naar wens

Alles op tijd, gereserveerde stond klaar en communicatie helder over de te gebeuren.

Zoals altijd perfect

Alles zoals afgesproken. Prettige communicatie en redelijke prijzen.

Vriendelijke. Deskundige Mensen. Goede service

Niets te wensen over

Freeroad levert wat het belooft. Geen onnodige toevoegingen aan de werkzaamheden.

Helder afspraak en goede service

Ik ben bij Freeroad Almere voor een kleine onderhoudsbeurt van mijn Mazda 2 geweest. Na een klein uurtje wachten is het klaar. Mijn Mazda2 rijdt nu echt fijner: goed gedaan!

Snelle en keurige afhandeling

Zoals gebruikelijk mijn auto voor een (grote)beurt naar de garage gebracht. Er is netjes gemeld dat mijn auto weer klaar was en in kon op afgesproken tijdstip de auto weer ophalen.

prettig bedrijf waar ze weten wie je bent ook na een jaar en service is goed.

Krijg op tijd bericht dat mijn auto weer toe is aan een onderhoudsbeurt En als ik dan kom dan krijg ik een auto mee en ik word gebeld als alles weer klaar is. En als er bijzonderheden zijn dan word ik daar van op de hoogte gesteld. En men weet wie je bent, wat ik ook belangrijk vindt, je bent geen nummer.

Service met 5 sterren

Met de zomerbanden er weer onder en voorzien van nieuwe olie en bougies, is de auto er weer helemaal klaar voor (de komende zomer). Keurig schone auto terug gekregen. Helemaal tevreden.

Professioneel en Goed dienstverlening

Ervaren professioneel personeel en garage voldoet aan mijn eisen Klantvriendelijk, eerlijk een conform afspraak werk.

Prima afhandeling van de beurt van mijn Mazda

Geen bijzonderheden

Uitstekende service en geen verrassingen

Kom hier al 6 jaar voor onderhoud. Alles met prijsopgave vooraf en altijd alles volgens afspraak.

Goed gereageerd op onvolledige aanvraag van mij.

Ik was vergeten naast apk ook onderhoud aan te vragen, maar het kwam keurig voor elkaar.

Het vervangen van de voorruit is prima gedaan. Blij dat het op het vertrouwde Mazda dealer adres mocht van de verzekering.

Je weet waar je aan toe bent. Zeer klantvriendelijk. Goed bereikbaar en benaderbaar.

zeer goed

zeer goed

goed en vriendelijk

goed dus

Goede service klant vriendelijk

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en altijd conform afspraken

Zeer prettige ervaringen met FreeRoad. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Samen zoeken naar oplossingen en die vervolgens exact volgens afspraak nakomen. Zelfs zonder reservering altijd een vervangende auto beschikbaar. Zeer fijne service, petje af!

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere