Klantvriendelijk

Conform afspraak

Goede en snelle APK keuring

Goed geregeld.

Alles goed geregeld.

Van begin tot eind zeer goede service!

Bij Freeroad weet je waar je aan toe bent. Je betaalt precies wat afgesproken is. Geen gedoe, goede service en vriendelijke medewerkers.

Prima zoals altijd

Vlot en adequaat geholpen

Vlot en adequaat geholpen.

Tevreden, alles conform afspraak

Goede uitleg over reparatie.

Ben zeertevreden, goed personeel vriendelijk.En ben goed geholpen.

Prima service, prettige professionals

Maar ik houd niet van ‘verplichte’ velden

Goede service en goede prijskwaliteit

Fijne zaak, altijd meedenkend in oplossingen.

Vriendelijk personeel. Wil altijd meedenken en er staat altijd een fijne leenauto klaar. Zelfs een leuk presentje voor de kinderen. Zeker aan te raden voor aankoop en onderhoud van de Mazda!

Exceptional customer service

I am very pleased with how the personel from freeroad approach the clients. Very friendly and helpful stuff.

Afspraak is afspraak en Dimitri denkt mee

Ben erg tevreden

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb nog nooit problemen ervaren na een onderhoudsbeurt.

Perfect.!

Goed geholpen. En Goede Service.

Fijne vriendelijke vakkundige mensen

Prima, klein probleempje met MX30, netjes opgelost

netjes geholpen, vriendelijke mensen.

Ik kom er al jaren en ben er altijd goed geholpen en goede service thuis brengen en weer halen .Een goed bedrijf ,nooit klachten gehad.

Geweldige service

Top service ,snel en correct .Leuke wachtruimte dat zorgdraagt dat je gewoon verder kunt werken. En ook leen auto mogelijk.

Top!

Prettige ontvangst. Afspraak is afspraak.

Uitstekende service!

De accu was stuk, ik kon meteen naar de garage komen. Mijn auto was dezelfde dag weer gemaakt!

Prima ervaring met serviceonderhoud en APK

Tijdige melding dat APK en onderhoudsbeurt noodzakelijk waren. Afspraak makkelijk gemaakt en snel bevestigd door medewerker van Freeroad. Gratis leenauto op dag van servicebeurt en APK. Tussentijds contact om werkzaamheden af te stemmen en eindtijd van werkzaamheden door te geven. Alles klopte en medewerkers van Freeroad zorgen opnieuw voor een uitstekende ervaring met deze Mazdadealer.

Heel behulpzaam, klantvriendelijk en goed bereikbaar

Ben heel erg blij met deze garage. Denken met je mee, nemen je problemen serieus en komen met goede oplossingen.

Klantvriendelijk, vakmensen en een redelijke prijs.

Ik voel mij altijd welkom. Er worden nooit extra dure reparaties uitgevoerd. Als er iets is nemen ze telefonisch contact met je op. Je wordt goed geadviseerd, en nooit gedwongen.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere