Vriendelijk te woord gestaan, goede uitleg gekregen en netjes op tijd dat auto klaar was. Prima garage!

wachten op service beurt, koffie was prima

top!!

uitstekende service en communicatie

Herkenning van de klant

Prima planning,prima ontvangst,snelle service

Doen wat ze zeggen.

Doen wat ze zeggen.

snelle service

strip dorpel laten plaatsen, snel gefixt prijsopgave kon iets beter, pakte wel uit in mijn voordeel

Goede service.

Keurige ontvangst en uitleg van onderhoudsbeurt.

Vriendelijk personeel.

Zoals gewend, weer uitstekend behandeld

Zoals gewend, weer uitstekend behandeld

Fijne garage

Super vriendelijk pesoneel.

Prettige ontvangst

Goede service en kwaliteit

Top service klant gericht

Heel erg beleefd denk met je mee en ze maken alles op de zelfde dag je auto klaar en maken ze ook de auto van binnen en buiten schoon en je krijg een uitleg van wat ze hebben gedaan met de auto top service en kwaliteit ben al jaren klant van ze Ik ga niet meer weg

Zeer tevreden en goede koffie

zeer positief

mijn eerdere ervaring bij andere suzuki dealer was erg negatief en heb hier ervaren dat het dus echt anders kan. wat een ongelooflijk mooi service gerichte aanpak. de meneer nam de tijd, legde mij van alles uit en nam hetgeen aan de auto serieus. ook bij het ophalen nog even toelichting gehad over hetgeen gedaan. echt TOP!!

Ik ben al verschillende keren bij deze service geweest en elke keer was er professioneel, vriendelijk personeel met een breed scala aan technische ervaring, altijd op tijd en met korte wachttijden tijdens de inspectie.

Helemaal top

Vriendelijke medewerkers en goede service.

vlotte service,

De jaarlijkse onderhoudsafspraak was goed verlopen. Bij aankomst werd gelijk gestart en ze waren vlot klaar

Prima garage

Klantgericht, klantvriendelijk. Ik rij er graag een paar kilometer voor om.

Redelijk

Mijn mening is het volgende er is een Kleine onderhoudsbeurt uit gevoerd en een garantie inspectie Daarbij krijg ik een rekening van €279 te betalen ik snap wel datmotor olie enz betaald moet worden Maar enige colans ten opzichte arbeids loon zou wenselijk zijn. Verder had ik gevraagd de accu zo te plaatse dat de vul doppen voor controle van het vloeistof niveau bereikt kunnen worden dat is niet gebeurd

altijd goede service

Je hoeft maar te bellen en je krijgt eerlijk en goed antwoord. Als er iets gevonden wordt tijdens een beurt, is er een goed overleg wat te doen. Fijne sfeer en vriendelijke mensen.

Prima garage en uitstekende service.

Ik woon op 78 km afstand, en heb de auto drie jaar gelden gekocht toen ik terug van vakantie langs Zwolle kwam. Voor de eerste service beurt naar Almere geweest. Zo goed bevallen dat ik er ondanks de afstand ben gebleven. Ook al zijn ze het niet verplicht, doen ze in sommige gevallen een extra inspanning voor je om het naar tevredenheid op te lossen. Waardering! Jan Beijer Bennekom. PS; na 45 jaar Duits en Frans gereden te hebben, was dit onze eerste "Jappanner" en het zullen wel Japanners blijven.

Top kwaliteit

Kwaliteit.

Goed en vlot

Afspraak vlot gemaakt, vriendelijke ontvangst en keuring snel en goed uitgevoerd

Niemand van de werkplaats gesproken maar auto was keurig gewassen en ik neem aan goed nagekeken

Een fijne weerzin met de medewerkers en goede service

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere