goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Progress b.v.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe alleen maar positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en vakkundig personeel!.\r\nWel vreemd dat je bij een enquete akkoord moet gaan met \"gebruikersvoorwaarden en disclaimer\". dit was voor mij bijna een reden om de enquete dan toch maar niet te versturen!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service en kundige monteur Marcel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al ruim 2 jaar een prima service
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaringen zijn altijd goed\r\n\r\nHet enige kleine minpuntje is het bijdehande gedrag van dhr w lisabeth;) ( grapje)

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, actieve prettige benadering en afhandeling. Bij het begrip service heb ik dat hier geïnterpreteerd als de service bij aflevering van de auto. prijs/ kwaliteit is pas na een tijdje te beoordelen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren verbaasd te horen dat dit keer nog niks met onze accu was gedaan maar dat de accu nog maar 95% functioneerde en dit daar de auto nog maar 1 jaar oud is en nog geen 8000 kilometer heeft gereden. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt! Zo snel!\r\n\r\nTevens vonden we dat de kleine beurt erg lang duurde, ruim 1/5 uur.\r\n\r\nRestant van de koelvloeistof niet aangetroffen in de auto, dat zou wel zo moeten zo vertelde de baliemedewerker.\r\n\r\nRekening niet gespecificeerd per onderdeel. Alleen een totaal bedrag. Vinden wij erg jammer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en zorgvuldig afgehandeld.\r\nOok tijd voor je bij kleine reparaties tussendoor.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb er een nieuwe auto gekocht.nadat mijn vorige auto was afgekeurd voor APK. Ik had deze snel nodig ivm aflopen APK en ben goed voorgelicht heb verschillende proefritten mogen maken. Ook na aankoop goed geholpen met vragen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, fijne mensen die klanten een goed gevoel geven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bezocht uw bedrijf voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden.\r\nIk werd er ook op attent gemaakt dat olie bijgevuld moest worden,uiteraard akkoord gegeven.\r\nDit noem ik service!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, ben keurig bij een adres in de buurt gebracht en bij terugkomst ontvangen met koffie. Uitleg over het gedane onderhoud. Ook nog even met mijn verkoper bijgepraat. Prima ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze zijn positief te benoemen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden snel geholpen bij een dashboardprobleem.\r\nDiagnose stelling duurde bijna twee uur. En er werd een reset doorgevoerd. Kosten diagnose zijn flink.\r\n Mijn aanbeveling geldt alleen voor Lancia problemen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles was in orde, alleen is de poetsbeurt, die ik gevraagd had vergeten uit te voeren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en vakkundig
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb het bedrijf als heel prettig ervaren. Ze nemen alle tijd voor je en ze weten waar ze het over hebben.Zeker aan te bevelen!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben voor het eerst bij dit bedrijf gekomen door de ANWB.\r\nIk had pech met de waterpomp.\r\nMijn auto was gerepareerd en ik ben op pad gegaan, toen mijn automaat niet doorschakelde, ben terug gegaan naar de werkplaats, waar men aangaf dat dit op de bon ter attentie was geschreven.\r\nIk was daar niet blij mee, want ik had een afspraak bij Hilversum, men had geen? een auto beschikbaar, dus snel om de hoek een auto huren. (+/- Euro 30 voor 3 uur?), de volgende dag mijn auto opgehaald, de versnellingsbak was gerepareerd.+++ Beveelt u dit bedrijf aan, ja maar wel met de kanttekening van mijn verhaal.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een bezoek aan de showroom om een auto, Mazda CX5 te bekijken werd ik direct vriendelijk ontvangen door S. Greve. Had al snel een gevoel of wij elkaar al enige tijd kennen, terwijl dit niet het geval was. De belofte om mij in de aangrenzende week een offerte te sturen werd vol overtroffen want dezelfde avond was deze reeds in mijn bezit. Hierna is het eigenlijk erg snel gegaan en was de aankoop een feit geworden.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere