Als van ouds

De afspraak die gemaakt was, is netjes uitgevoerd. Overleg over de uit te voeren werkzaamheden was correct.

Goede service , vriendelijke en fijne mensen

Nvt

Goede service c.q. voorlichting

n.v.t.

Klant is koning en dat merk je

Mijn ervaring is dat je goed en snel geholpen wordt wanneer nodig, geen lange wachttijden, vriendelijk personeel

Zeer klantvriendelijk en informatief. Duidelijk adviezen

Meerdere malen al een goede ervaring bij Freeroad. Er worden geen onnodige reparaties uitgevoerd, zoals de remvloeistof vervangen als toch over een paar duizend km de remmen aangepakt moeten worden.

4sterren want er moet ruimte voor nog meer verbetering blijven

Zoals bij vorige bezoeken was ontvangst en de uitvoering van de werkzaamheden attent en worden ook de kleinere bevindingen overlegd

prima!

volgens afspraak, netjes op de hoogte gehouden

buitengewoon goed.

een goede klant verwennen, staat bij freeroad in Almere in de toppers. Leuke ontvangst en bij de winterbeurt werden wij overal bij betrokken. Ga zo door.

Snel en goed geholpen

Wintercheck gehad. Klaar voor de kou nu. Korte wachttijd onder het genot van een kopje koffie.

Prima onderzoek en afhandeling

Prima onderzoek en afhandeling

Deskundig en vriendelijke mensen

Een voorbeeldig dealerbedrijf

Ik ben weer op een fijne manier te woord gestaan en ik heb de auto onderhouden en keurig schoon terug gekregen.

Duidelijke omschrijving van werk en uitvoering ervan

Lagere waarde van beoordeling; vreemd om veel geld (75 euro) te moeten betalen voor winterbanden wissel als banden voor grote beurt al verwijdert worden

Goede service, en klantvriendelijk

Mooi op tijd geholpen

Zeer klantvriendelijk

Betrouwbaar goede service altijd een schone auto terug en leenauto mee

Ik vertrouw dit bedrijf volkomen maar de rekening vind ik onduidelijk en heb dat ook gezegd.

Ontvangst was aller hartelijkst, je krijgt goede adviezen en de medewerkers zijn attent.

ik word daar professioneel geholpen

Ik ben een aantal maal teruggeweest omdat ik klachten heb over ernstige lekkage van het schuifdak. Dit probleem gaat binnenkort grondig onderzocht worden en ik ga ervan uit dat het goed wordt opgelost.

Beurt goed uitgevoerd, maar had de werkplaats wel in gaten wat voor auto het was?

Beurt goed uitgevoerd, denk ik wel. Op mijn vraag over de cruise control kreeg ik een antwoord, dat uitging van adaptive cruise control. Mijn 1.0 s cross uit 2019 heeft 'gewone' cruise control. Ik vind het echt ongelofelijk, dat de mensen in de werkplaats dat niet wisten. Hierdoor ontstond er een onnodige miscommunicatie tussen Jacqueline en mij. En moest via Marcel de importeur uitsluitsel geven. Beurt goed uitgevoerd, maar toch een slechte beurt gemaakt.

12 i.p.v. 10

Perfect! Niets op aan te.merken.

Snelle service door vriendelijke mensen. Toffe koffie!

Punctueel , eerder klaar dan vrrwacht en fijn dat er een leenauto beschikbaar was

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere