voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit keer alleen olie laten verversen. Maar echt prima service, echt fijn hoe je daar wordt geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke service en vertrouwen in vakkundige mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf na wat \"hick-ups\" bij het gereedmaken van mijn nieuwe auto werd aangeboden om de auto bij mijn werkgeven in Eindhoven af te leveren, wat mij een trip naar Almere scheelde.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de laatste ervaring is slecht , daarvoor altijd netjes behandeld , ik begrijp er niets van .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en correct zaken gedaan met dit bedrijf tot nu. Is mijn eerste ervaring met uw bedrijf. Hopelijk blijkt mijn keuze voor uw bedrijf en het merk Mazda in de toekomst een goede keuze.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 2.5 jaar een Mazda, alleen maar positief en professioneel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden met Freeroad!\r\nUiterst ontevrden met prijs Mazda accu (niet jullie schuld)

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk geholpen door Linda bij aanschaf van onze nieuwe Mazda CX-3

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, toegankelijk en profesioneel. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e kennismaking onderhoud van mijn Subaru Forester. Er was wat laat contact over het halen van onderdelen waardoor de auto pas laat klaar was. Daar gaan we iets anders over afspreken. Verder dik tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies, afspraken worden nagekomen en bij het ophalen van de auto duidelijk en goed uitleg gekregen omtrent de nieuwe auto.\r\nKort samengevat, een dikke voldoende.\r\nGroet,\r\nW de Weerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beurt + reparaties uitgevoerd. Alles uitgevoerd voor de afgesproken prijs en alles naar voldoening opgelost. Wel jammer dat er tijdens de beurt niet even naar de bandenspanning is gekeken en ik deze zelf weer goed heb gezet. Even de puntjes op de i voor ook de kleine dingen en ik kan een 10 geven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Je kan wachten terwijl de auto zijn noodzakelijk onderhoud krijgt. Er is zelfs een flexruimte beschikbaar, free wifi (deze gaf een zeer goede verbinding). Al met al dde tijd vloog en de auto was klaar voor ik er erg in had.

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf auto 2 jaar oud km stand nog geen 15000 heb dit door gegeven per mail bij op halen na onderhoud werd mij verteld dat het een groot onderhoud beurt had moeten zijn. hoe had ik dit moeten weten en is dit wel zo waar om niet terug gemaild het moet een groot onderhoud beurt zijn

slechter dan verwacht

Zandzuigerstraat 6