Perfecte service en afhandeling

Goede ervaringen met Freeroad, duurde dit keer wel iets langer dan normaal ivm levering van een i-stop accu, maar had ook een leenauto kunnen vragen!

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Je wordt zeer vriendelijk ontvangen, er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren, koffie staat klaar, leen wagen ziet er prima uit en de auto was ruim op tijd klaar.

Prima, snel een beurt gedaan, en meegedacht met de problemen die er waren

Betrouwbaar

Altijd correct geholpen

Zie onder

Altijd top service vriendelijk meedenkend en schone auto terug

Zeer klantgericht

Bij de receptie, vriendelijk en zeer behulpzaam. Het is het eerste punt dat dat de service gericht van het bedrijf uitstraalt.

Als zoals afgesproken weer opgelost.

Sinds 2020 klant bij FreeRoad Zwolle. Altijd netjes te woord gestaan en alles naar behoren opgelost en uitgevoerd. Tot op heden geen klachten over deze garage.

APK vroeg, snel en vakkundig verlopen

Volgens ingeplande afspraak kon ik vroeg terecht voor de APK keuring. Gilbert gaf me een heerlijke bak koffie. En gezellig babbeltje en drie kwartier later kon ik alweer de weg op.

Rijdt als een trein

Geweldige auto

Prima geholpen

Aardige receptionist. Goed opgelost niet te duur

Vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Prima garage met goede service en klantvriendelijke medewerkers.

Freeroad onderhoudt mijn lease-auto sinds 3 jaar. Ik ben super tevreden hierover. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.

prima service

prima service

vriendelijke en deskundige mensen, goede service

Ik kom met mijn Mazda tot nu toe 1 keer per jaar bij Freeroad voor een onderhoudsbeurt. Van te voren krijg ik een prijsopgaaf wat de beurt gaat kosten. De mensen die bij Freeroad werken zijn behulpzaam, vriendelijk en deskundig. De koffie is prima en als je iets anders wilt drinken is dat geen probleem. Heb je een vraag dan wordt deze duidelijk beantwoord of laat de monteur zien hoe bijvoorbeeld wijzigingen in de navigatie werken.

Een 8 is ook goed

Ik vind het onderhoud bij een merkdealer wel duur.

Heb goede ervaringen met de garage van Freeroad.

Goed en accuraat geholpen.Afspraken worden nagekomen.Koffie smaakt ook goed. met vr gr Hanneke Jurriens

Zeer aardig personeel snel geholpen top

Een perfecte Mazda garage

Wij komen altijd uit Limburg voor een beurt aan onze Mazda en maken daar vervolgens een leuk uitstapje van. Dit heeft voor ons een reden. Het personeel is geweldig en wat heeft deze garage een goede en eerlijke service. Voor ons is er geen betere en betrouwbaardere garage. Kan deze garage alleen maar aanbevelen

Geen opmerkingen

Heel vriendelijk ontvangen, goede kennis van zakzaken

Prima service en onderhoud!

Bij Freeroad elke keer als een graag geziene gast behandeld. Ook de herkenning en de persoonlijke aandacht die je krijgt is niet onbelangrijk. De Swift zelf is bijna 10 jaar oud, maar er zijn nooit problemen anders dan een lege batterij van de afstandbediening. Kortom: een goede en vriendelijke garage!

zeer vertrouwd in een vriendelijke omgeving

Altijd een vriendelijke benadering door de medewerkers van Freeroad. De werkzaamheden hebben in elk geval een fijnere rijervaring opgeleverd, dus ik ga ervan uit dat dit onderhoud naar behoren is uitgevoerd. Zowel mijn vrouw als ik vonden de auto fijner rijden. wij zijn zeer tevreden met Freeroad Almere.

Goede service . Vlotte afwikkeling. Netjes te woord gestaan.

Goed!

Goed zoals altijd! Bedankt

Perfect service

Vakkundig en klantvriendelijk.

Excellent service

Everything was done perfectly. The employees are very attentive and friendly. Thank you.

Zandzuigerstraat 6

1333 HD Almere