Een kundig bedrijf met geweldige monteurs

Op maandag ochtend mijn bus kapot, daar werd tussendoor even snel naar gekeken en hij werd smiddags gemaakt zodat ik de volgende dag weer kon gaan werken, top bedrijf!

top service arrdige en eerlijk mensen

super fijn mens

Goed geholpen en goede service

Goed geholpen

Vakkundig

Ik kan iedereen aanraden om naar remco te gaan voor apk een onderhouds beurd of teparatie. Niet alleen vakkundig maar ook eerlijk

2 keer had ik een electronisch probleem De dealer en een andere garage konden het niet oplossen. Maar garage Remko gaat net zo lang door totdat ze het hebben gevonden! Fantastisch bedrijf. Zeer deskundig, uitgebreide uitleg wat er is gedaan. Echt alle lof!

perfecte service zoals altijd

snelle afhandeling van mijn probleem goede oplossing en een vervangende auto gewoon goed bezig bij garage Remko

Perfect geholpen.

Vakkundig en professioneel geholpen. Zeer klantvriendelijk en kundige medewerkers! Auto is in hele goede handen.

Uitstekend!!!

Ik kom al méér dan 20 jaar bij Garage Remko, heb al zeker 10(!) Amerikaanse auto's gehad en ze hebben me elke keer uitstekend geholpen, zodat ze (bijna) onderhoudsvrij zijn?! Enige puntje van kritiek is dat de prijs €€ best wel omhoog is gegaan sinds jullie bij een organisatie zijn aangesloten?! Maar heb altijd gratis koffie en een vervangende auto, als het moet?! Met onregelmatige diensten is dat wel makkelijk?!

Prettige behandeling door personeel.

Prettige, ongedwongen sfeer. Goede afhandeling van zaken.

Kundig personeel

Super garage

Snel geregeld

APK snel geregeld hadden nog tijd kunnen maken op de dag zelf. Arno alles geregeld (y)

Klantvriendelijk

En oplossing gezind! Succes.

Vrijdag middag 15.30 uur Dynamo stuk.

Altijd vervelend. Kom maar even langs. 17.15 uur kon ik weer verder richting België. Echt Top

goed al 50 jaar

altijd goed onder houd

Zoals altijd, super!

Bij garage Remko kom je een beetje thuis. Je wordt vriendelijk en snel geholpen. Ze proberen altijd je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Daar zijn wij heel blij mee!

Prima.

Persoonlijke hulp bij het verkopen van mijn auto en de aankoop van mijn huidige auto . De bereidheid voor hulp is groot .

snelle en goede oplossing

wat andere garage niet gevonden kreeg hebben ze bij REMKO goed en netjes gemaakt.

top personeel

vakkundig en een eerlijk stukje werk top gedaan jongens

top bedrijf

werken netjes en snel

Goed meedenken

Prettig dat er goed wordt afgestemd over wat er aan onderhoud moet gebeuren. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Perfect!

Vlot een afspraak kunnen maken en er wordt goede kwaliteit geleverd.

Belde en kon de auto gelijk neerzetten en hebben deze zsm gerepareerd

Vakkundig

Ik heb mijn bmw van 1987 er naar toe gebracht voor grondige inspectie en repareren wat nodig was. Dit gebeurde met constant contact met mij en vond dit zeer prettig. Ik heb nu dank zij Renko een prachtig lopende motor.

Zeer snelle goede service

Uitstekend geholpen