Vakkundige mensen die attent reageren

Keurig volgens afspraak geholpen.

Al mijn problemen totnutoe tot volle tevredenheid verholpen. Garage Remko is niet de goedkoopste, maar levert wel.

goed staan altijd voor je klaar

ales goed geregeld in overleg

Vakkundig en betrouwbaar

Vakkundig en betrouwbaar

Eerlijk

Eerlijk en goed advies 1e keer daar fiat panda dus niets te klagen andere auto ook er na toe januari .

Zoals altijd: prima!

Afspraak voor plaatsen winterbanden gemaakt. Keurig op tijd geholpen, banden op juiste spanning en bandenspanningsmeter van auto juist afgesteld.

Prima garage

Vakkundig en aardige monteurs

perfect.

Goede afspraken

Geweldig bedrijf

Geweldige mensen die er werken staan altijd voor je klaar

Snelle service en zeer vriendelijk team!

Super snel geholpen en vooral meegedacht met de situatie, top bedrijf!!

Kon er redelijk vlug terecht

Als opmerking of advies de klant altijd laten weten wat t ongeveer gaat kosten voordat men er aan begint.

The best there is

Veel geld bespaart!!

Door mijn Dodge te repareren heb ik véél geldbespaart, en waarom zou je een goede auto wegdoen?! Bedankt ook voor de nieuwe gas schakelaar, daar ben ik blijer mee dan de automaat?! Denk dat ik "2 vliegen in een klap" opgelost heb?! Blij dat ik weer op gas rijdt!!

Uitstekend!

Altijd goed; snel; zorgvuldig en fatsoenlijk! prijs prima en goede service!

Attent en prettig.

Topi Topi en. Topi

KORTING. !!!!!!! De man aan de Balie ??????????????

mijn ervaring was uitstekend

juist en snel