Goed en eerlijk bedrijf waar ik al jaren kom.
Het is een beetje hetzelfde als kriebels in je buik hebben.Alleen al uit liefde kom ik daar altijd,voor alles,met mijn auto\'s. De leegte waarin de aarde zal veranderen als Garage Remko er niet meer zou zijn is onbevattelijk. Mijn leven stort dan in,ik zou verder moeten leven als een wrak,ondraaglijk is het dan,een totale ineenstorting van mijn leven.
Prima communicatie, snel een afspraak
U bent een bedrijf waarbij service,vakmanschap-en de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat en waar nu nog de tijd genomen wordt om uit te zoeken hoe, logistiek-en efficient vakkundig te werk gegaan kan worden om de klant naar tevredenheid te helpen.
In een woord VOORTREFFELIJK
No-nonsense betrouwbare garage, afspraak = afspraak. Warm aanbevolen.
Zeer goed geholpen! Prijs/kwaliteit goed! Aanrader !
De auto (camper) is snel en goed gerepareerd. De kosten zijn wel erg hoog
Goede communicatie. Vriendelijk personeel. Aandacht voor persoonlijke wensen. Flexibel bedrijf.
Goed en snel geholpen paar jaar niet geweest Ivm onderhoud bij dealer maar kan gelukkig nu weer naar ze terug fijne mensen die je niet in de kou laten staan en echt hun best voor je doen.
Schijfremmen en remblokken vervangen. Goede uitleg, lage kosten en vakkundig werk verricht.
Prima advies, en reparaties tegen een zeer acceptabele prijs.
Ook deze keer weer perfect geholpen