Als altijd, voordelig en vakkundig reparaties met veel inzet om problemen op te lossen.
Onlangs is mijn auto bij Garage Remko geweest voor een grote beurt. De garage is erg klantvriendelijk en vakkundig. Absoluut niks op aan te merken dus.
Zeer correct bedrijf, goed personeel ( vriendelijk) en zeer ervaren. Goede monteurs.
Goed bedrijf, met fijne prettige mensen
Altijd snel ter plaatse om ons op weg te helpen!
Vakkundig en aangenaam geholpen (zoals altijd:))!
Vriendelijk personeel, je kunt altijd even binnenlopen voor \"kleine\" dingetjes en advies.
Vriendelijk, behulpzaam en Goed
Al 20 jaar mijn garage en al 20 jaar dik tevreden.
Prima vakgarage
Super garage, klant en portemonnee-vriendelijk en deskundige personeel, al 20 of meer jaren!
Bij de officiële merkdealer kregen ze het probleem niet gevonden, maar Wim van Garage Remko heeft na onderzoek het probleem gevonden en de auto gemaakt. Ik ben super blij met de kennis van het bedrijf en raad iedereen aan daarheen te gaan voor onderhoud of mankementen. Top garage!
toppie altijd goed uitleg
goed vriendelijk en behulpzaam
Fijne eerlijke garage met vakbekwame mensen. Mede dankzij hun goede zorg staat de teller van mijn BMW 320tD nu op 500.000 km.
Leveren vakwerk. Zeer klantvriendelijk. Goede service en vertrouwd.
Een fijn persoonlijk bedrijf.
Kom al jaren bij Remko ! Super service, reële prijzen en men denkt altijd met me mee ! Ik vertrouw ze 100 % en dat heb ik niet vaak ! Indien nodig regelen ze 2e hands onderdelen. TOP garage en ik beveel ze graag aan !
Prima service!