Prima garage op 1 ding na!

De garage op zich is niks mis mee. Echter wij willen onze camper verkopen en zij weten dit ook. Dan laten wij een potentiële koper naar Remko bellen en geeft die doodleuk het advies om onze camper niet kopen. Waarom?? Jullie hebben em 2 weken geleden goed gekeurd!?

Oplichters. Alles voor meer geld.

Door een andere garage werd mij deze garage aangeraden om de APK te laten doen. De garage waar ik oorspronkelijk vandaan kwam had toevallig voor mij die dag de achterlampen vervangen. Naar de APK toe reed ik de gehele weg achter de auto die gekeurd moest worden. De gehele rit hebben de achterlampen het gedaan, dat is niet gek, want wij kwamen net van de garage af die die lampen vervangen heeft!! Vervolgens wordt ik door garage Remko gebeld dat de ruitenwissers vervangen moeten worden. Dit vind ik al apart, de auto heeft 5 maanden gedurende corona stil gestaan, maar he prima dan moet dat maar. Dat was niet het enige, je raad het niet, jawel, de achterlampen waren niet goed/deden het niet. Huh? Ik kom letterlijk net van de garage af, die er nieuwe in gedaan heeft! Prima het zal wel. Ik rijdt er heen, ik ben er om 12:30. Heb een babbel met één van de mannen, zet de ruitenwissers er op en wil gaan betalen. Wordt mij vervolgens verteld dat ze toevallig nu pauze hebben, en dat ze na de pauze de auto afmelden zodat ik kan gaan. Ik heb tot 13:10 in de auto gewacht op de parkeerplaats om vervolgens 100 euro boven op de APK te betalen voor. Natuurlijk kost iedereen z'n tijd geld, de mijne ook, maar ik kon mooi een half uur voor jan-saus wachten! De volgende keer als ik uitgekleed wil worden, dan ga ik wel naar de hoeren!

Top service!

Snel en correct geholpen.

Top bedrijf

Nadat wij een klapband op de snelweg hebben gehad heeft garage Remko ervoor gezorgd dat wij de bedrijfsbus snel weer gerepareerd konden ophalen. Zo konden wij weer snel verder met onze werkzaamheden. Goed gedaan!

top zoals altijd

Betaalbaar en vlot

snel en gedegen geholpen

Goed advies gekregen en basis daarvan de reparaties uit laten voeren

vriendelijk en goed geholpen

Keurig te woord gestaan en uitleg gehad wat er met mijn auto gebeurd is. No nonsens bedrijf met veel kennis van zaken. Absolute aanrader!

Snelle service!

Open en vriendelijk ontvangen.. Kwamen netjes doorgeven wat er vervangen moest worden vanwege de APK en gaven door dat dit ook even tijd nodig had, maar was niet erg want ik heb koffie gedronken en gezellig gekletst met de vrouw van de baas.

Zeer goede garage

Fijne en goede garage met vriendelijke lui.

Fijn bedrijf

Eerlijk, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk!

Perfect!

Mijn auto gaf een rare onduidelijke melding en startte niet. Gebeld met garage Remko en de volgende morgen met 2 man aanwezig om de melding te bekijken. Binnen 10 seconden resultaat. Lege accu!!. Direct actie ondernemen en binnen een halve dag had ik de auto weer terug met een nieuwe volle accu! Super service, zoals altijd eigenlijk

Kom er al jaren!!!!

Heb al véél verschillende Amerikaanse auto's (10) gehad en jullie hebben ze altijd 'aan de praat' gehouden!! Super!! Alleen de prijs is erg omhoog gegaan en dat maakt het lastig om een Amerikaan te rijden!! Er rijdt niks beters dan een goede Amerikaan!! Bedankt voor de service al die jaren!!

Kundig, oplossingsgericht en komen gemaakte afspraken ook echt na.

Wij zijn al 35 jaar een tevreden klant voor reparaties en keuringen aan ons wagenpark.

Altijd goede service

Snel geholpen en voor een eerlijke prijs

perfect geholpen!

Auto voor keuring gebracht naar Garage Remko. Hoewel remblokken achter + schijven binnen de APK-norm vielen niet automatisch zonder overleg vervangen maar keurig gebeld om dit te overleggen. Uiteraard heb ik deze wel laten vervangen.

Heel fijn

Het is altijd gezellig en niks is teveel

Kei goed

Heel goed snel geholpen en gecommuniceerd.

Vriendelijk personeel en eerlijke service

Meerdere malen langs geweest voor kleinere probleempjes. Goed advies gekregen over dingen die mogelijk vervangen kunnen worden. Prijs is goed, wel jammer dat er soms kosten worden berekend voor het uitlezen als dit al eerder is gebeurd. Verder wel vriendelijk personeel waar je afentoe wel een leuk babbeltje mee kunt maken.

Prima, er moest wel veel meer gerepareerd worden dan verwacht. En was dus ook veel duurder dan verwacht.

Ze doen wat ze beloven!

Snelle afhandeling, keurige melding als opdracht klaar is, concurrerende prijs. Kortom:garage is aan te raden!

top

Geweldig bedrijf geweldige mensen die daar werken

Altijd behulpzaam wanneer je ook binnenkomt

Hopenkuil 29

5626 DD Eindhoven