Na 30 jaar nog steeds erg te vreden. Koop ook altijd mijn Auto bij Jansen zowel nieuw als tweede hands.
Mijn/onze ervaringen zijn al jaren prima, goede en snelle service, vriendelijke bejegening, doen wat er is gezegd. Betrouwbaar en goed overleg mogelijk. Wel een echt \"manlijk\" bedrijf. Beetje inherent aan de branche, maar op dit punt is nog wel iets te halen denk ik.
Goede prijskwaliteit verhouding, flexibel m.b.t. maken van afspraken en \"spoed\" onderhoud/service.
service is prima Graag nog iets vriendelijker en dan is alles prima.
Aanschaf en onderhoud zijn altijd naar tevredenheid. Deskundig en zeer professioneel. Zaken worden goed en vooral snel geregeld. Enige verbeterpunt dat ik zou kunnen bedenken is de factuur. Die zou voor mij transparanter mogen (vermeld BTW gewoon bij de losse onderdelen en niet als 1 losse post helemaal onderaan de factuur, arbeidsloon specificeren).
Erg goed. Ik ben zeer tevreden. De service is erg goed. Niets is teveel.
Ervaringen zijn prima. Altijd behulpzaam als er iets mankeert aan de auto.
Positief, goed advies. Goed in onderhoud
Heb 2 jaar geleden Audi Q5 gekocht bij Jansen. doorslag gaf toen de prijs, i.c.m. klantgerichtheid en enthousiasme. Nu in onderhoud en dat bevalt prima. Ik word als klant herkend en erkend. Momenteel bezig samen met Jansen een gebruikte porsche in te voeren. Wederom ervaring van klant als koning. Nu nog afwachten of het lukt met de porsche!
Klantgerichtheid. No nonsuns, back to basic Goed bedrijf dus.
Een zeer prettig bedrijf met een hoogstaande service en een zeer persoonlijke behandeling.
Gedurende vele = inmiddels 25 jaar heb ik mijn auto\'s naar tevredenheid bij Garage Jansen gekocht: zie onder.
Weinig transparant en soms moeizame communicatie verder wel deskundig. 2e auto ervaring was eerst positief
Uitstekend!! Snel, no-nonsense, deskundig en korte lijnen naar de garage. Dus geen overdreven zg klantvriendelijke systemen waar je als klant juist niet op zit te wachten, maar die je bij de hele grote bedrijven nogal eens tegenkomt.
Garage Jansen Boerendanserdijk Zwolle
Hele goede ervaringen. Je krijgt altijd service, bent geen nummer. Dus top.
Boerendanserdijk 57
8024AG Zwolle