Een deskundig,gemotiveerd en klantvriendelijk bedrijf. Mogelijk min puntje zou kunnen zijn: Heeft men wel de beschikking over alle gespecialiseerde kennis van de niet VW / Audi automerken?
goede service klantvriendelijk
prima service,
communicatie verloopt met korte lijntjes en wat impliciet maar blijkt wel betrouwbaar. Kennis van merken VAG is een voordeel. Klantenbinding door eerlijke voorlichting (vb \'kan nog wel even wachten met de distr.riem\') Belangrijk: even tussendoor iets kleins kunnen verhelpen.
Wij zijn zeer tevreden over eigenlijk alles. Maar vooral de goede service is voor ons heel belangrijk. Ook met onze oude golf die niet bij garage Jansen was gekocht, konden wij altijd terecht. Er stond dan altijd een leenauto klaar. En nu met onze Audi maken wij nog steeds graag gebruik van de goede diensten van autobedrijf Jansen.
Ik ben heel tevreden over garage Jansen. Goede service en aandacht.
afspraken is een probleem
Snelle, klantvriendelijke service
Positief
Zeer positief. Snelle service op alle fronten. Geen verassingen op onderhoudsfacturen, je wordt altijd vooraf geinformeerd.
In eerste instantie verliep de communicatie wat moeizaam, dit werd later beter. Afleveren van de auto was prima! Bij de vraag beveelt u dit bedrijf aan heb ik \'nee\' geantwoord. dit omdat ik dat uberhaupt niet vaak doe en ik zou het niet aanbevelen omdat het voor mijn kennissen niet in de buurt is. Dus onafhankelijk van kwaliteit etc.
Ik ben leaserijder via Litecad te Hoogeveen. Ik vond de behulpzaamheid en het regelen van een leenauto keurig georganiseerd. Kortom: ga zo door! Groeten, Dick Hoogenraad, Hengelo Ov (prijs-kwaliteit is voor mij als leaserijder niet van toepassing)
Ik ben uiterst tevreden over de garage. Goede uitstraling, plezierig en behulpzaam, deskundig en accuraat personeel. Kom er graag en draag dat ook uit in mijn omgeving. Weet dat ik daarmee ook anderen er toe heb gebracht om deze garage als basis te kiezen.
Jansen is een betrouwbare garage. Men verkoopt je niets dat je niet nodig hebt. Jansen is altijd bereid om te helpen. Communicatie is echter een aandachtspunt; je moet ze goed kennen om er doorheen te kijken. De techniek is uitgangspunt, dit leidt tot veronderstellingen en men komt hiermee soms paternalistisch over. De moderne klant wil 100% serieus genomen worden en vraagt om aandacht om zijn probleem weg te nemen en ontzorgt te worden. De eerlijkheid van de mannen vergoedt heel veel; maar als je echt wilt verbeteren dan zou ik hier meer aan doen.
Zij bieden goede service en maken altijd tijd voor je ! Alleen zijn de vervangende auto\'s van mindere kwaliteit! Over prijs // kwaliteit kan ikeigenlijk niets zeggen. Ik vertouw er op, dat dit reeel is.
Klantvriendelijk, deskundig, eerlijk.
Boerendanserdijk 57