al jaren klant en vind het prettig dat ik met naam bekend ben
Gewoon erg goed
Bij dit bedrijf heb ik een prachtige vrijwel nieuwe auto gekocht. Solide betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring vooral op Duitse auto gebied. Weten veel van de merken af, doen niet onder voor merkdealer. Bovendien zeer net en aardig personeel die hun afspraken nakomen. Reageren adequaat en snel op iedere vraag..
Al twee jaar ervaring met het onderhoud en het rijden in een auto van garage Jansen.. Nu de stap genomen om als zelfstandige verder te gaan. Mij ontzettend goed geholpen en ben erg blij met de aanschaf van een Audi a5 sportsback.
Garage Jansen daar is de klant koning kom er al jaren. Je bent vrij in wat je koopt wordt niks aangepraat er wordt heel goed geluisterd naar de klant. Vriendelijk personeel staan altijd voor je klaar.
Vandaag een tweedehands auto gekocht bij Garage Jansen B.V.. De verkoop zelf is op prettige wijze verlopen. In de omschrijving op internet was een optie aangegeven waarvan ik er bij het afhalen van de wagen pas achter kwam dat deze optie in de praktijk ontbrak. Dit is keurig opgelost door Garage Jansen. Er is binnen enkele uren een kit geïnstalleerd met de gewenste optie. Al met al een erg servicegericht autobedrijf waar ik met een goed gevoel ben weggereden!
Het is een goed en betrouwbaar bedrijf.
het is een top zaak goed bedient lekkere koffie goeie wc ziet er mooi uit leuk personeel en het is goedkoop
ik vind garage jansen een top zaak henk jansen heel vriendelijk
garage jansen is een top zaak aardig personeel goed geholpen heel netjes
IK kom graag bij dit bedrijf.IK word vriendelijk geholpen, de service is meer dan prima!!Veel persoonlijke aandacht!
aankoop nieuwe auto\'s verkoop van eigen auto reparaties schadeherstel APK Onderhoud huur/lease
Je kunt er altijd terecht op korte termijn
AUTOBEDRIJF JANSEN IS : PERSOONLIJK/ WAT WORDT GEZEGD-WORDT GEDAAN VAKKUNDIGE MEDEWERKERS/STERS ZEEER KLANTVRIENDELIJK !!!!!!!!!! KORTOM : JANSEN BERKUM !!!GA ZO DOOR /JAMMER DAT WIJ MAAR 1 AUTO NODIG HEBBEN!!!
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van dit autobedrijf!!
Uitstekende service en aardig personeel.
No Nonsens. Meedenkend en klantgericht. Snel. Nette medewerkers.
Boerendanserdijk 57
8024AG Zwolle