5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn review van Garage Jansen is in lijn met de ervaringen van vele andere klanten: wat een uitstekende service geeft Garage Jansen! We hebben een tweedehands auto (Saab 9-3 Cabrio) bij Henk Jansen gekocht met inruil van onze auto. Ik ben 54 jaar en heb in mijn leven een keer of 10 een tweedehands auto gekocht maar aan Garage Jansen houd ik de beste herinneringen over. De auto die we bij Henk Jansen kochten was marktconform geprijsd en Henk wist onze auto die we inruilden op waarde te schatten waardoor we snel een deal konden sluiten die naar beider tevredenheid was. De auto die we gekocht hebben werd tot in de puntjes verzorgd thuis afgeleverd (!). Je ziet vaak dat autoverkopers niet het achterste van hun tong laten zien en krampachtig proberen om de deal zo goed mogelijk in hun voordeel te beslechten. Bij Garage Jansen was hier geen sprake van: geen ellenlange onderhandelingen, geen dubbele agenda\'s maar gewoon een open en eerlijk gesprek waarin Henk niet schroomde om de auto die wij in wilden ruilen te betitelen als een uitstekende auto (en dat is het ook). Bij aflevering kregen we keurig een bos bloemen en na een week of twee kreeg ik zelfs een SMS of alles nog naar wens was! Zeer grote mate van klantvriendelijkheid, betrokkenheid en servicegerichtheid: hier kan het overgrote deel van de autohandel een voorbeeld aan nemen. Ik ben een kritische klant, maar Henk Jansen was zo mogelijk nog kritischer en hij heeft alles in het werk gesteld om de auto die we kochten in top conditie af te leveren: chapeau!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Drie jaar geleden een gebruikte audi aangeschaft. Service en meedenken staat zeer hoog in het vaandel bij garage Jansen. (Hier kan elke ondernemer een voorbeeld aan nemen) Ik heb nog nooit van mijn leven, ik ben bijna 60, een garage ervaren die zo klantvriendelijk en zo coulant is. De mensen boffen met u als garagist. Een goede reden om bij dit bedrijf terug te komen Mvg Fam. van Essen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zelf werkzaam bij een Audi (VW Skoda Seat) dealer in Breda, maar als je net even iets anders wilt (wij: jong gebruikt, veel opties, juiste uitvoering en kleur) tegen een goede prijs en met super service, dan beveel ik Henk Jansen van Garage Jansen aan! En dan is de rit van Breda naar Zwolle het dubbel en dwars waard! Natuurlijk bij mijn favorieten bijgevoegd. Bedankt voor de geweldige service en perfecte auto! Mvg, Familie van Aalst - Van der Woude

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik bracht mijn vanwege de ijzel beschadigde auto bij Jansen voor een schadetaxatie. Uiteindelijk heb ik de schadeauto ingeruild op een mooie Audi die hij in de verkoop had staan. Henk deed ons een uitstekend voorstel en we hebben de auto gekocht. Deze werd afgeleverd met een volle tank diesel en een grote bos bloemen. De dag erna had ik problemen met de radio en dit werd zonder problemen verholpen. Ik heb een gratis leenauto meegekregen en de service was fantastisch. Henk is een betrokken man en heeft het beste met je voor. Ook de manager en de monteurs staan iedere keer voor je klaar. Ik zal mijn nieuwe auto ook zeker in onderhoud doen bij dit geweldige bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De ervaring van mijn vriendin en ik zijn werkelijk fantastisch. Je ziet drie beoordelingen met een 10 en kon niet anders dan Garage Jansen deze ranking te geven. Vanaf het eerste contactmoment aan de telefoon direct vriendelijk en to the point waarbij hij direct tijd maakte op zaterdag. Ik ben hier langs gegaan om een prachtige Audi te bekijken en het gevoel was direct goed. Henk Jansen hielp ons, nam de tijd en vol enthousiasme kregen wij oprecht goed advies. Hij is betrokken, niks geen standaard auto verkoop, dit voelde uitermate prettig. De deal kwam rond met ook nog eens een goede inruil van mijn oude auto en konden de nieuwe op mijn wens de zaterdag erna ophalen. Deze stond prachtig klaar, in de poets, volle tank en grote bos bloemen. Ook de after service die hij gaat verlenen kan ik nu al van zeggen dat ik hier enthousiast over ben. Zelfs zo dat ik hem daar in onderhoud wil hebben ook al woon ik er ver vandaan. Detail, een werkplaats zo opgeruimd, gestructureerd en schoon heb ik nog nooit gezien en vond Henk Jansen het zelf nog vrij rommelig :) Kortom, een ieder die daar een kijkje wilt nemen kan ik Garage Jansen van harte aanbevelen!! Nogmaals onze dank en groot compliment hoe jullie ons hebben geholpen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

soms gaat er ook wel is mis bij ons mensen. review voor garage jansen was voor Hoogeveen en niet voor zwolle. Na de review werd ik meteen gemaild omdat dit naar Zwolle ging en niet naar Hoogeveen. Top garage jansen zwolle dat jullie hier direct actie op onder nemen. excuus voor het ongemak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

gisteren in zwolle kregen we plots problemen met onze auto,de accu was om de een of andere reden leeg gelopen ,dichts bijzijnde garage gebeld of ze wouden komen helpen . een van de monteurs heeft ons toen geholpen en we konden onze weg weer vervolgen EN GEHEEL KOSTELOOS ! SUPER NOGMAALS BEDANKT! GARAGE JANSEN

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit had ik nog niet meegemaakt! Open en eerlijk gesprek. Transparant in de calculatie van de geïmporteerde auto en juist ook van de inruil. Onderhandelen is zeker de moeite waard. Volledige verzorgen van de keuze van de aankoop tot en met de aflevering. Nazorg is perfect.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij de aanschaf van een gebruikte auto heb ik gesprekken gehad met zowel Marc als met Henk. Daarna nog getankt en de dames helpen je zelfs als je dat wilt. Opvallend is de openheid en de eerlijkheid, maar vooral de vriendelijkheid van het team.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

No nonsense bedrijf, vriendelijk, eerlijk en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke medewerkers, snelle serviceverlening, korte lijnen door de kleinschaligheid. De verhouding prijs/kwaliteit lijkt me goed, maar als leek heb ik er toch weinig zicht op. Na de laatste servicebeurt plus APK brandde korte tijd later tijdens een korte vakantie in Duitsland het lampje van de koelvloeistof. Was tijdens de service niet bijgevuld, foutje dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

deskundige en prettige manier van aanpak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot zover goed kan alleen iets over de service schrijven. Omdat de auto via mijn werkgever wordt gekocht is prijs geen onderwerp.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds de eerste aankoop van ons auto bij garage Jansen, hebben wij nergens anders meer auto\'s gekocht. De nuchtere werkwijze en de altijd aanwezige personeelsleden geven nog het echte welkome gevoel. Je bent hier zeker geen nummertje als bij de grote dealers. Zeer goed, coulant en altijd op ieder gewenst moment staat er iemand klaar om te helpen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexibel, meedenkend en toegankelijk bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contact Is Prima Vriendelijk Personeel Zeer Behulpzaam.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al meer dan 25 jaar een super relatie en nooit meer de behoefte om ergens anders heen te gaan. Hier is een woord nog steeds een woord 😄👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik wordt altijd snel en correct geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel

Boerendanserdijk 57

8024AG Zwolle