Afgelopen week mijn auto opgehaald: wat zag deze er fantastisch uit! Ondanks dat het geen nieuwe auto is, ziet de auto er echt als nieuw uit. En dan de service eromheen, super! Garage Jansen is een echte aanrader als je gesteld bent op vlot en eerlijk zaken doen, duidelijke communicatie en bovenal goede service!

Vorige week mijn eerste Volkswagen polo opgehaald en ik ben er ontzettend blij mee. Bedankt voor de hele goede service!!

Betrouwbaar en vakkundig

Inmiddels zijn wij bijna 20 jaar klant bij Garage Jansen naar volle tevredenheid. In de loop der jaren hebben wij al heel wat auto's gekocht. De service is in die jaren altijd constant en perfect geweest. Afspraak is afspraak. Kortom met Henk Jansen kan je met een gerust hart zaken doen!

Vriendelijk, netjes, betrouwbaar

Een nette betrouwbare garage, vriendelijk,meedenkend en vakbekwame monteurs..komen na wat er is beloofd...en de koffie smaakt er ook goed .

Zeer tevreden!!

Nu al een aantal keer zaken gedaan met Jansen. Auto's zijn altijd goed, service is perfect (zelfs na enkele jaren) en zij denken goed met je mee. Aanrader.

Uitstekend!

Duidelijk Snel Degelijk Betrouwbaar Service op maat

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Deze week voor de eerste keer een auto gekocht bij Garage Jansen. We hadden al vele positieve verhalen gehoord en die kloppen ook echt! Garage Jansen is een zeer betrouwbare garage die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, die met je meedenkt en goed de mogelijkheden met je doorneemt.En niet te vergeten verkopen ze prachtige auto’s. Met name Henk doet er alles aan om je wensen te realiseren binnen de mogelijkheden en is eerlijk en recht door zee! Kortom, wij zijn hele tevreden klanten! Een aanrader!!

Plezierige garage, correct, duidelijk en ervaren

Na jarenlange zeer goede ervaring qua koop en onderhoud heb ik opnieuw, al ben ik vertrokken uit Zwolle, een auto gekocht bij garage Jansen. De deskundigheid van het onderhoudspersoneel is groot en plezierig. Ze staan altijd voor je klaar. Kortom een zeer goede garage!

Fijne ervaring

Wederom een auto bij garage jansen gekocht. Je geeft je wensen door en ze vinden de auto die bij je past! Ook voor onderhoud al jaren klant bij garage jansen en altijd goed geholpen. Deskundig personeel, goede communicatie en altijd meedenken met de klant.

Wat een fijne service en prettig meedenken

Wat een fijne service en prettig meedenken van deze garage in aanloop naar m’n nieuwe VW T Roc. Super tevreden van A tot Z.

Fantastisch!!

Heb mn eerste auto bij hun gekocht, echt top, service en klasse. Erg vriendelijk! Zeker aan te raden!

Elke aankoop alsof het je eerste is

Wederom een auto aangeschaft bij Garage Jansen. Wij worden altijd netjes, snel en vakkundig geholpen. na de aanschaf van een auto houd het dan ook niet op. sta je met pech, of heb je vragen over de kleine knopjes in je nieuwe auto. bij Garage Jansen is geen enkele vraag een gekke vraag, Wij voelen ons altijd goed geholpen, of het nu gaat om een. nieuwe auto, of een auto met KM die wij uit het buitenland willen hebben. namens ons een en al lof voor de manier van werken, transparant open en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook deze aanschaf was weer een feestje met zelfs een complete rondrit in de porsche garage in heteren. Alles van a tot z in de puntjes geregeld! Wederom bedankt en tot snel W.j van Aerle

Perfecte service van vriendelijke vakmensen met hart voor hun werk

Ze staan altijd direct voor me klaar, ook ben ik een keer gestrand met kinderen in de auto. Ik was toen nog geen klant maar waren er met vijf minuten en ik kreeg direct vervangend vervoer. Nu ben ik een uitermate tevreden klant

Altijd snelle top service en uiterst vriendelijk kundig personeel

Mooie garage met snelle top service van hoog niveau.

Geweldige service en kwaliteit

Mijn huidige auto is geleverd door garage Jansen, service en kwaliteit is waar Jansen voor staat . Wanneer je auto afgeleverd wordt weet je gewoon dat het tip top in orde is en ben je verzekerd van veel rij plezier .

Top garage

Ze denken altijd met je mee, wat de beste keus is, een eerlijk advies

Komen rustig, bekwaam en vertrouwelijk over

Al 67 jaar inwoner van Zwolle. Nu uiteindelijk hier terecht gekomen. Werd goed ontvangen en verder alles correct afgehandeld.

Zelf geen verstand van auto's, garage Jansen helpt zoeken.

Op maandag pech met de auto, naar garage Jansen gebracht. Dezelfde dag bleek dat de reparatie duurder zou uitvallen dan de auto nog waard was. Dinsdag besloten dat er een andere auto moest komen. Maar ja, hoe koop je een auto? Wie kun je vertrouwen, als je zelf geen verstand hebt van auto's? Garage Jansen! (Waar de vorige auto al jaren voor onderhoud naartoe ging.) En ja hoor, Henk wilde natuurlijk wel helpen met zoeken. Verteld waar de volgende auto aan moest voldoen en dat er geen haast bij was. Een paar uur later had hij al een auto gevonden! Precies wat ik zocht. Super blij mee! Bedankt Henk!

Perfecte service

Voor de tweede keer een auto gekocht bij garage Jansen. Wederom een perfecte service en aflevering. Absolute aanrader !

Betrouwbaar van dag één

Garage Jansen leerde ik 14 jaar geleden kennen via een vriend en nu 8 auto’s verder nog steeds dezelfde service en kwaliteit. Altijd betrouwbaar en meedenkend. Bedank Henk.

Professioneel, snel en betrouwbaar!

Van begin tot eind professionele en goede omgang. Geen twijfel gehad bij onze koop, hier weten ze hoe het werkt. Dank voor de betrouwbaarheid en service!

Weer heel blij met m’n nieuwe auto!

Vandaag voor de vierde keer op rij een auto gekocht bij garage Jansen, en elke keer naar volle tevredenheid. Top service!

Topservice!

goede en snelle service.

Goede Service!

Van de vriendelijke ontvangst tot inhoudelijke kennis leveren Henk en zijn team een uitstekende service.

Garage Jansen kan ik bij iedereen aan bevelen. Je krijgt waar je om vraagt, vriendelijk personeel met kennis van zaken Henk je kunt trots zijn op jou bedrijf. Gr Erwin

Boerendanserdijk 57

8024AG Zwolle