Al 27 jaar trouwe klant vanwege 100% betrouwbaarheid

Al bijna dertig jaar koop ik zowel mijn privé auto’s alsmede de auto’s voor ons bedrijf bij garage Jansen. Zowel Henk als Rutger staan altijd voor je klaar. Niet alleen als het gaat om je een auto te verkopen, maar vooral ook als er iets is. Oplossingsgericht en klantvriendelijk bedrijf, en no-nonsense: gewoon duidelijke taal en geen mooie praatjes. Zeer enthousiast, anders koop je niet een kwart eeuw auto’s bij ze!

Zeer vriendelijk, open en meedenkend personeel

3 weken geleden een afspraak gemaakt om te komen kijken voor een auto, omdat ik niet in de buurt woon van Zwolle hebben ze deze auto vastgehouden voor mij zodat ik in een weekend kon komen kijken. Na een zeer vriendelijk ontvangst is er alle tijd genomen om het één en ander uit te leggen en vragen te beantwoorden. Na een proefrit besloten de auto te kopen. Er waren 2 kleine puntjes wat moest gebeuren, dit is gerepareerd/verholpen. Nogmaals dank van een meer dan tevreden klant.

Waanzinnige grote grijze verassing (Audi Q2)!!

Niets vermoedend kreeg ik de auto als verassing op mijn verjaardag, gebakje met koffie stond klaar en niet te vergeten ;-) een mooie grote bos bloemen erbij! Blij met mijn nieuwe auto, de uitvoering met alles erop en eraan wat je je kan wensen. Rutger en Henk zijn vriendelijk en duidelijk in uitleg. Nu enorm genieten van mijn mooie stoere Audi q2, op naar veel mooie en veilige kilometers!! Nogmaals dank Rutger en Henk, ik ben een blij mens!

SIMPLY THE BEST

Mooie schone showroom en werkplaats met keurig verzorgde auto's. Service, klantvriendelijkheid zijn perfect en onze auto werd met veel passie en enthousiasme verkocht. Bij aflevering van de nieuwe auto uit 2021 werden we verrast met een een prachtig boeket bloemen en werd de auto onder het doek vandaan getoverd. Alle aandacht en uitleg verdient een dikke 10. Misschien een leuk detail om te vertellen is dat we de auto vanuit Limburg alleen op een foto hebben gezien en het vertrouwen wat we hadden heeft ons doen besluiten om de auto ongezien te kopen. We hebben hier totaal geen spijt van en we zouden zo weer op goed vertrouwen een auto kopen. Complimenten garage Jansen.

Grote klasse garage Jansen

Nu mijn A6 een aantal km heeft gereden is het tijd geworden om een opvolger te zoeke. Mijn voorkeur van een Q5 met specifieke accessoires en kleur lag redelijk hoog. Mijn eigen zoektocht had weinig succes. Ik besprak mijn wensen met Henk en Rutger en ja hoor! Het is Henk en Rutger in no time gelukt om de auto te vinden die voldoet aan mij wensen & eisen. Waarom in de toekomst zelf nog zoeken of gewoon je wensen kenbaar maken bij garage Jansen? Kortom is het wederom geweldig werk van garage Jansen, grote klasse!

Klantbinding in optima forma

Hoewel ik niet in Zwolle e.o. woon toch al 20 jaar klant bij dit familie bedrijf. Vele Audi's gingen mijn net aangeschafte Audi A5 voor. Ook deze auto gekocht via een Duitse dealer via hun site. Garage Jansen kent haar dealers en ook deze auto was prachtig. Geen enkel risico dat de auto gaat tegenvallen. Kan het bedrijf alleen maar aanbevelen waar klantgerichte service nog normaal is.

Zeer prettige en snelle verkoop

Autogarage Jansen heeft binnen korte tijd een auto voor mij gevonden die aan mijn wensenlijstje voldoet. Prettige en snelle communicatie, zeer goede auto, voor een scherpe prijs.

Klantbeleving in optimaforma

Aankoopproces verliep perfect. Auto in perfecte staat afgeleverd. Verkoper,Rutger, heeft alles van A tot Z uitgelegd. Beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

Afspraak is afspraak

Het komt goed!!!! Als een blij ei vertrok ik uit Zwolle met de voor mij “nieuwe” Golf maar wat was ik teleurgesteld toen er al snel een lampje in het dashboard ging branden wat aangaf dat er iets niet in orde was. Geen probleem zei Henk Jansen, het komt allemaal goed, we gaan het oplossen. De oorzaak van het lampje bleek een VW-probleem en had toch wat meer onderzoek nodig. Mijn onrust groeide maar bij Garage Jansen bleven ze optimistisch en verzekerden ze mij dat alles goed zou komen. En dat kwam het! Garage Jansen ontzettend bedankt voor jullie inzet, service en geduld. Ik rij weer rond als een blij ei.

De aankoop van mijn Audi A3 bij Garage Jansen was een geweldige ervaring

Recent heb ik een Audi A3 aangeschaft bij Garage Jansen in Zwolle, en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring van begin tot eind fantastisch was. Rutger, de verkoper, verdient hierbij een speciale vermelding. Zijn klantgerichtheid, expertise en eerlijkheid zorgden ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Vanaf het eerste contact was Rutger zeer behulpzaam en nam hij de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Hij dacht actief mee over mijn wensen en bood advies dat echt op mijn situatie was afgestemd. De aflevering van de auto was perfect geregeld. Rutger zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes was voorbereid en nam uitgebreid de tijd om de functies van de auto uit te leggen. Zijn passie voor het vak straalde er echt vanaf, wat de hele ervaring extra bijzonder maakte. Wat de ervaring echt onvergetelijk maakte, was het moment waarop de auto werd overhandigd. Rutger had een mooi moment gecreëerd door een doek over de auto te leggen, en het was geweldig om dat doek zelf weg te trekken en mijn nieuwe Audi A3 te onthullen. Daarbij werd ik ook nog eens verrast met een prachtig bloemetje, een attent gebaar dat de hele ervaring extra speciaal maakte. Kortom, als je op zoek bent naar een eerlijke en betrouwbare plek om een auto te kopen en te onderhouden, dan is Garage Jansen zeker de juiste keuze. Mijn Audi A3 rijdt geweldig en ik kijk met een heel goed gevoel terug op het hele aankoopproces!

Vriendelijke ontvangt bij binnenkomst, alle tijd nemen voor de overdracht van onze nieuwe auto. Super

Super ervaring bij goede mensen!

Ik zocht naar een goede en betaalbare auto waar ik mijn eerste meters mee kon maken. Dat is gelukt en ook nog eens op een fijne en vlotte manier. Ik kan iedereen deze plek aanbevelen.

The Best

Prima service. Heel klantvriendelijk.

Een bedrijf waar klantvriendelijkheid, aandacht en kennis mooi samenkomen.

Super geholpen door Rutger bij het vinden van mooie auto!

Ook bij tegenslag uitmuntende service

Garagehouder en personeel zijn uitermate vriendelijk en kundig; en service staat hoog in het vaandel. Bij een onvoorziene elektronische storing is werkelijk geen optie onbenut gebleven om de storing te verhelpen, kosten (niet doorberekend) noch moeite zijn gespaard om de auto te leveren die ik aangeschaft had. Je kan hier met een gerust hart je auto aanschaffen en onderhouden; betrokkenheid en service van ongekende klasse.

Vandaag inmiddels mijn derde auto gekocht via Garage Jansen. Ik ben zeer tevreden, goede service en zeer klantvriendelijk!

Betrouwbaar, duidelijk en goed geholpen

Dit is de derde auto die wij hier hebben gekocht. Je wordt goed geholpen, duidelijke informatie en je weet wanneer je ermee weg rijdt dat het allemaal in orde is.

Prima behandeld en vriendelijk

Alles naar wens verlopen. Auto uit Duitsland besteld en de Audi meer als verwacht. Top en aanrader!

Uitstekende service

Geweldig geholpen bij de aanschaf van mijn auto

Klantvriendelijk, betrouwbaar en goede service.

Wij zijn positief verrast over de wijze waarop wij als klant door dit autobedrijf zijn behandeld. Dit bedrijf heeft service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Dit laten ze op vele vlakken goed zien (o.a. herstel aandachtspunten, feestelijke overdracht, volle tank, etc.). Ze bieden daarnaast reeele prijzen voor de inruil en komen gemaakte afspraken goed na. We zijn dan ook zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto bij dit autobedrijf.

Dank voor de fijne overdracht en instructie van de Volvo XC60!

Prima instructie en fijne overdracht.

Prettige behandeling bij aankoop auto

Men denkt met je mee bij de aankoop van een andere auto. Ze nemen alle tijd voor je. Eigenaar was zeer geduldig tijdens het uitleggen hoe de aangekochte auto werkt. Ik kom er al bijna 30 jaar. Onderhoudsbeurten worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Zeer positieve ervaring

Zojuist mijn eerste aankoop gedaan bij garage Jansen en hier een zeer positief gevoel aan over gehouden. Zeer goede begeleiding en heldere communicatie!

Op een fijne manier aan een mooie auto geholpen.

Na bijna 21 jaar was onze auto aan vervanging toe en hebben we garage Jansen gevraagd om te zien naar een gebruikte, niet al te oude auto met weinig kilometers op de teller. We dachten dat het wel een paar maand zou duren voor zo'n auto zich aandiende, maar binnen no time hadden we al een aanbieding. Nu hebben we een hele mooie bolide waar we weer jaren mee vooruit hopen te kunnen. Alles is prima geregeld, we hebben fijne uitleg over alle toeters en bellen gekregen en mogen altijd terugkomen als er nog vragen rijzen.

Goed en vakkundig geholpen

Recent een zoekopdracht geplaatst voor een occasion die onze caravan makkelijk door Europa kan trekken. Een week later op bezoek geweest bij garage Jansen om een en ander toe te lichten. Junior was al op zoek geweest en had een Volvo xc40 T5 Recharge gevonden, welke senior ons op het beeldscherm toonde. Wat een beauty. Toen bleek dat deze een plug in Hybride was en senior de voordelen aangaf, waren we verkocht. Na enkele weken konden we hem ophalen en nadat junior alles rustig had uitgelegd, konden we met een volle tank tevreden huiswaarts keren. Kortom goed en vakkundig en op een sympathieke manier geholpen.

Boerendanserdijk 57

8024AG Zwolle