Wederom uitstekende koop middels Garage Jansen!

2,5 jaar geleden kocht ik mijn auto via Garage Jansen. Klantgericht, behulpzaam, snel en persoonlijk. Genoeg reden om ook nu weer naar Jansen te gaan. En dat stelt niet teleur!

Goede service heel net bedrijf

Afgelopen zaterdag een auto gekocht (Opel Corsa )bij Garage Jansen. Na eerst wat mail contact zijn we toch maar even gaan kijken.. anderhalf uur rijden. Maar het was zeker de moeite waard .Ik werd er super geholpen.. Ik kon de auto gelijk meenemen. De auto werd ook nog even voor me afgetankt... Ik zal Garage Jansen zeker aanraden ook al moet je een stukje rijden.. U zal zien dat het de moeite waard is..

Echte aanrader!

Opnieuw een auto gekocht bij het beste én leukste autobedrijf van Zwolle. De werkwijze van Garage Jansen is klantgericht, proactief en transparant. Rutger en Henk luisteren naar wensen, komen zelf met ideeën en zijn eerlijk over voor-en nadelen. Het aankoop-import- en afleverproces verliep ook nu weer snel en soepel. Kortom: een echte aanrader!

Altijd service en dienstverlening voorop

Hier ben je klant en wordt je als klant behandeld ze denken in oplossingen.

Uitstekend en met zorg geholpen!

Vorige week mocht ik mijn nieuwe aangekochte Volvo V60 ophalen Jansen, en ik kan niet anders dan ontzettend tevreden zijn over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact, het doorgeven van mijn wensen, tot het moment dat ik de sleutels kreeg overhandigd, ben ik uiterst professioneel en vriendelijk geholpen. De auto stond er in perfecte staat bij — glimmend, volledig nagekeken, en tot in de puntjes verzorgd. Je merkt aan alles dat hier met passie en aandacht gewerkt wordt. De levering verliep verrassend snel, zonder enige stress of gedoe. Alles was netjes geregeld en volledig klaar bij aankomst. Gewoon instappen, met een volle tank, en rijden!! Rutger nam uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen, en de service was persoonlijk en oprecht. Je voelt je hier dan ook geen nummertje, maar een gewaardeerde klant. Kortom: een garage die zijn afspraken nakomt, waar klanttevredenheid echt telt, en waar kwaliteit vooropstaat. Ik rij met een grote glimlach rond in mijn nieuwe V60. Een absolute aanrader!

Top garage met een top service

Betrouwbaar en vakkundig!

Garage Jansen is een echt familiebedrijf waar de klant geen nummer is. Er wordt met je meegedacht en de afhandeling is snel. Ik ben hier voor de tweede keer teruggekeerd en zal dit in de toekomst zeker opnieuw doen bij de aanschaf van nog een auto!

Garage Jansen in Zwolle is echt een verademing

Een fijn familiebedrijf waar je je meteen welkom voelt. De persoonlijke service en oprechte aandacht maken het verschil: hier ben je geen nummer, maar een klant die gehoord wordt. De communicatie is duidelijk, afspraken worden nagekomen en je merkt dat ze écht met je meedenken. Of het nu gaat om onderhoud, een keuring of een onverwachte reparatie, alles wordt vakkundig en transparant uitgevoerd. Het team straalt vertrouwen uit en je merkt dat er veel kennis en ervaring in huis is. Wat ik vooral waardeer is de eerlijke benadering: geen onnodige kosten, geen gladde verkooppraatjes, gewoon goed werk en eerlijk advies. Kortom: een betrouwbare en vriendelijke garage waar je met een gerust hart je auto achterlaat. Een aanrader voor iedereen in Zwolle en omgeving!

Garage Jansen staat altijd voor je klaar.

2 bedrijfswagens aangeschaft bij Garage Jansen en op perfecte manier geholpen. De mannen in de werkplaats verrichten ook altijd goed werk met het onderhoud. Ik kan de Garage een ieder zeker aanraden.

Top service. Mensen staan altijd voor je klaar!

We zijn al jaren klant bij Garage Jansen en altijd naar volle tevredenheid.

Koningklijke klasse

Wij waren door omstandigheden op zoek naar een andere garage, na het nodige huiswerk kwamen we uit bij garage Jansen. Dat was een goede zet, je hebt er na de kennismaking gelijk een goed gevoel bij. Ze nemen de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen, zijn niet opdringerig, we kregen genoeg bedenktijd en zelfs een aflevering (mooie audi) op Koningsdag was geen probleem. Zonder meer een bedrijf en mensen van de buitencategorie. Een echte aanrader

Klantvriendelijk, meedenkend en meewerkend

Zelf een VW Tiguan gespot in West Nederland, met garage Jansen afgesproken dat zij deze zouden kopen, dit is gelukt (nadat zij de auto hadden nagetrokken of deze ok was) en samen tot een goede deal gekomen. Daarna hebben zij de auto opgehaald, nog een technische check gedaan en snel opgeleverd.

Excellent in service en professionaliteit

Gisteren onze nieuwe auto op mogen halen. Onze familie is al jaren een trouwe klant van Garage Jansen. Wij willen nooit meer een andere garage! Uitstekende dienstverlening door de ontzettend fijne en professionele mensen die hier werken.

Persoonlijk en professioneel

Met ruim 25 jaar ervaring als klant bij Garage Jansen, nog altijd dezelfde betrokken en professionele deskundigheid en service. Sterk en stabiel team in het garagebedrijf, ze kennen je auto. We bevelen ze van harte aan, betrouwbaar en prettig bedrijf om aankoop en onderhoud aan toe te vertrouwen. Dank voor de goede service bij de aankoop van onze nieuwe Audi.

Al jaren klant Bij Garage Jansen in Berkum (Zwolle

Mijn ervaring bij dit garage bedrijf is ontzettend goed. Er wordt op een juiste manier meegedacht en altijd in het voordeel van de klant. Een gemoedelijke sfeer en ook na de verkoop staan ze voor je klaar! Goede service, fijn contact en prettige omgang!

Jansen bezorgde mij mijn droomauto

Een vriendelijke, persoonlijke behandeling. Er wordt alle tijd voor je genomen en er wordt goed naar je geluisterd.

Topservice!

Vorige week hebben we onze eerste auto gekocht bij Garage Jansen, en wat een fijne ervaring was dat! Vanaf het eerste moment voelden we de warmte en passie waarmee zij hun vak uitoefenen. Het team nam echt de tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en gaf eerlijk en deskundig advies. Dankzij hun betrokkenheid en service hebben we nu een auto waar we ontzettend blij mee zijn. Garage Jansen is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Bedankt voor de topservice!

Proffesioneel.

Garage Jansen heeft super goed door gehad wat mijn wensenlijst was. Nu een fantastische tweedehands auto, hij lijkt zelfs helemaal nieuw. Het was echt een feestje om de auto op te halen.

Kennis van zaken en betrouwbaar!

Wat een feest om een auto te kopen bij Garage Jansen! Ze denken met je mee, hebben kennis van zaken en het belangrijkste is, dat ze alleen auto's verkopen waar ze zelf vertrouwen in hebben! Dus je staat niet steeds bij de garage! Waar vind je dat nog? Ik ga de volgende keer absoluut weer naar Jansen!

Goed en net bedrijf met veel kennis.

Sinds 2002 klant geworden en nog steeds naar alle tevredenheid. Betrouwbaar autobedrijf!

Top service en geduldige uitleg met passie!

Al 20 jaar een tevreden klant bij Garage Jansen Berkum! Ik koop al zo'n 20 jaar mijn auto's bij Garage Jansen in Berkum, en elke keer ben ik weer onder de indruk van de service en het vakmanschap. Dit keer was het extra bijzonder, omdat ik geholpen werd door de derde generatie binnen het bedrijf. Het is geweldig om te zien hoe de passie en klantgerichtheid binnen de familie worden voortgezet. De aflevering van mijn nieuwe auto was, zoals altijd, tot in de puntjes verzorgd. Alles werd duidelijk uitgelegd en de auto stond er in perfecte staat bij. Ik waardeer de persoonlijke benadering en het vertrouwen dat ik hier al jarenlang ervaar. Dank weer voor de topservice en op naar de volgende 20 jaar!

een warm gevoel als je de garage betreed

Vandaag 5-2-2025 mijn T-Roc afgeleverd en omgeruild voor een Volvo XC40 Hybride. Vanaf het eerste gesprek tot aflevering heb ik alle lof. Alles wat afgesproken is is ook uitgevoerd. De vriendelijke uitstraling en de rustige wijze van benadering geeft je het gevoel dat je tot de 'familie' behoord. TOP!!!!

Zeer positieve ervaring.

Via garage Jansen een auto in Duitsland uit gezocht en gekocht. Vervolgens heeft garage Jansen alles geregeld qua import en technisch nakijken tot een flinke poetsbeurt aan toe. Uiteindelijk afgelopen week de auto op kunnen halen. Erg blij met de auto en de gang van zaken. Garage is absoluut aan te bevelen.

Zeer goede sevice

Ze denken met de klant mee, zodat we tot een goed eindresultaat zijn gekomen.

Voor een uitstekende ervaring moet je bij Jansen zijn!

In 2020 kochten wij een VW Cross Up uit 2019 bij Jansen. Vanaf het eerste moment zijn wij uitstekend geholpen! Er wordt echt tijd en aandacht geschonken aan de klant. Ook wordt tijdens het verkoopproces goed met je meegedacht. Al de gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Daarnaast biedt Jansen een zeer goede service, tijdens maar ook zeker na de aanschaf. Wij hebben zojuist ons tweede auto bij Jansen gekocht en wij blijven hier zeker terugkomen. Een echte aanrader!

Boerendanserdijk 57

8024AG Zwolle