Top rijschool met sympathieke, gezellige en professionele instructeurs!

Top rijschool met sympathieke, gezellige en professionele instructeurs!

Ik geef eigenlijk nooit een 10 maar hier kon ik niet omheen!

Geweldige uitleg en een heel ontspannen sfeertje. Ik voelde mij zeer welkom als leerling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel aardige mensen en goede kennis van het autorijden waardoor je het heel snel leert!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super! Door de goeie instructies tijdens en na de lessen in 1x geslaagd voor voertuigbeheersing en verkeersdeelname motor! Zal de rijschool zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag, 25-10-2018, heb ik dankzij Pé mijn motorrijbewijs behaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top tijd gehad bij pé schipper! Goede instructeur raad iedereen Pé schipper aan als rijschool!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik beschrijf de ervaring als, zeer vriendelijk, zeer goede kwaliteit van lesgeven en altijd goed onderhouden en nieuw/bijna nieuwe voertuigen. Dus als ze mij vragen \" zou je gaan lessen bij P&M Schipper zeg ik volmondig. \"Ja! Meteen doen\"

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb superleuke rijlessen gehad van Pé en Marieke! Superlieve mensen! Altijd enthousiast, in voor een praatje en geven goede tips en zeker ook tops! Heel belangrijk! Zeker een aanrader😊

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele leuke maar vooral leerzame rijlessen. Super lieve mensen zowel Pé als Marieke. Heel veel geleerd. Top ervaring!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een top rijschool! De lessen zijn altijd erg relaxed, en ik voelde dat er écht naar me geluisterd werd. De lessen worden constant net iets uitdagender gemaakt waardoor je continu alert blijft, zonder dat je iets moet doen wat je echt niet kan. Bedankt voor de geweldige lessen Pé en Marieke!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

P is een top instructeur! Blijft altijd rustig en kan precies uitleggen wat je goed en fout doet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb motorrijles gehad van Pé, een ontzettend goede instructeur die weet waar hij over praat en hij kan het goed en leuk overbrengen. Daarbij is het een kleine rijschool met een prettige persoonlijke benadering. Aanrader dus!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne rijschool om te lessen! Heb mijn motorrijlessen bij Pé gevolgd. Het gaat hem niet puur om het slagen voor je examen maar vooral om het leren van veilig motor rijden. Het geld voor de lessen die ik heb overgehouden in mijn pakket heb ik netjes terug gekregen. Zeker een aanrader!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn A2 rijbewijs gehaald en omdat ik erg tevreden was hier ook mijn A rijbewijs gehaald. Zelf was ik niet super flexibel qua tijden maar toch werd ik perfect ingepland. Ook aan deskundigheid/vriendelijkheid niks op aan te merken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een super goede en leerzame rijschool

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer goede rijschool! Ben erg tevreden over de lessen die ik heb gehad. Hele persoonlijke begeleiding!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pé & Marieke zijn vakkundig en weten waar ze het over hebben. Het is een kleine rijschool wat het absoluut persoonlijker en toegankelijker maakt. Iedere les wordt op eigen niveau gegeven. De voertuigheersing lessen worden niet op eigen terrein gegeven, waardoor je direct op de motor stapt en een stukje naar de locatie moet rijden, echt een pluspunt! Hierdoor leer direct al op de weg te rijden. Ik vind het persoonlijk dan ook jammer dat ik mijn autorijbewijs niet bij Pé & Marieke heb gehaald!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij Pe uitgekomen voor lessen op de motor. Pe is in tekst en uitleg nuchter en direct, wat mij zeer aan staat. Dit betekent echter niet dat hij ongeduldig is; lukt het een lesje (of 2 of 3 lesjes) niet helemaal dat sleept hij je er wel doorheen. De passie van Pe speelt hier denk ik en grote rol, dit werkt zelfs aanstekelijk. Ik heb zeer genoten van Pe en van de lessen, en dat beide praktijk examens in 1x gehaald zijn is een mooie bijkomstigheid ;)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Terecht gekomen bij Schipper voor mijn motor rijbewijs door mond op mond reclame van enkele oud leerlingen. Pé is een nuchtere instructeur met Westfriese no-nonsens mentaliteit en (érg) veel geduld voor eigenwijze leerlingen ;-). In één keer geslaagd voor mijn bijzondere verrichtingen en praktijk examen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag geslaagd! Als motorcursist ben je dan geneigd de complimenten aan de instructeur te geven. Dat is voor Pé ook zeker op zijn plaats, wat mij betreft een kritische en zeer goede instructeur die je stap voor stap leert hoe je veilig de weg op kunt. Top! Maar er is meer nodig dan een cursist op de weg begeleiden. Het administratieve deel is bij Marieke in zeer goede handen. Op elke vraag komt snel en duidelijk een antwoord. Kortom een TOP rijschool, die ik van harte kan aanbevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben tevreden over Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper. Pé heeft passie voor het vak en verstand van zaken. Wel heb ik soms het gevoel gehad dat de flexibiliteit die ik bood niet helemaal in evenwicht was met de flexibiliteit die de rijschool kon bieden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zegt waar het op staat. Goede luisteraars. Duidelijke uitleg. Fijn voor een goed gesprek!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over deze gezellige maar ook hele leerzame rijschool.

Sportlaan 26

1687 BP Wognum