In 1 keer geslaagd

Super blij weer met Pé en Marieke, heb mijn auto rijbewijs eerst bij hun gehaald. Na mijn auto rijbewijs ben ik ook in 1 keer geslaagd voor me motor bij Pe. Ze denken met je mee en geven leuk les. Dikke 10!

Erg fijne rijschool

Ik wil ze via deze weg nog heel erg bedanken voor alle rijlessen. Het is een hele fijne combinatie dat een man en vrouw zo samenwerken! Ik reed er altijd op m’n gemak

Fantastisch

Wat een super rijschool! Pé en Marieke hebben hun ervaring en plezier heel fijn toegepast in de rijlessen. Waardoor ik in 1x geslaagd ben! Ik zal de rijlessen heel erg missen en wil jullie heel erg bedanken voor deze fantastische rijlessen!!!

Pe, jij en Marieke zijn een top Rijinstructeur!

Beste meneer en mevrouw Schipper, onwijs bedankt voor de mooie, goede en vooral leerzame tijd die ik met jullie heb mogen meemaken! Een super rijschool, zeker aan re raden voor iedereen die zijn motorrijbewijs en Auto wil halen. Jullie zijn allebei toppers! #rijschoolschipper Mvg en tot ziens

Fijne leerzame rijlessen.

Super fijne en leerzame tijd gehad! De afwisseling tussen Pé en Marike maakt het elke les leerzaam. Ook erg gezellig altijd in de auto!

Genoten en vooral veel geleerd van de rijlessen!

Ik voel me op mijn gemak naast de instructeurs. Ze geven goed aan wat goed gaat en wat nog beter kan. Ze geven mij op een fijne manier verbeterpunten waar ik weer van kan leren. Ik zou deze rijschool aanbevelen omdat de instructeurs niet alleen met lessen bezig zijn, maar ook interesse in de leerling tonen.

Erg goede rijschool

Dit zijn erg vriendelijke mensen, Pe heeft een erg goede wijze van lesgeven, en leert ook echt hoe je goed motor moet rijden en niet alleen het examen halen. ik heb hier zelf mijn A2 rijbewijs gehaald en zal ook zeker terugkomen voor A volledig.

Super!!

Super tevreden met deze rijschool! Goede uitleg en alles lekker relaxed Zeker een aanrader.

Geweldig!

Ik heb net met mijn zoon mijn moter rijbewijs gehaald bij Pee. Elke les was een feestje, mooi materiaal hele duidelijke en heldere uitleg zo, zowel theoretisch als praktisch. Pee is een echte liefhebber hij straalt plezier uit, en je merkt aan alles dat hij ervaring en veel kennis heeft. Hij laat je ook geen les teveel nemen, als hij vind dat je er klaar voor bent dan is het goed. Dus al met al echt een aanrader voor iedereen wat mij betreft. Een top vent!

Gezellige, leerzame lessen.

Prachtige tijd gehad tijdens de lessen. Een bekwame, gezellige instructeur die weet waar die het over heeft. Pe en Marieke hebben passie voor hun vak en dit merk je aan alles. Pe en Marieke bedankt voor de lessen, heb er van genoten!

Persoonlijk aandacht, prettige omgang en duidelijk

Ik vind de rijschool van P & M schipper uit Wognum een fijne rijschool. De begeleiding is persoonlijk en uitleg is echt heel duidelijk. Pe legt ook de vinger op de zere plek die voor mij de ogen open lieten gaan. De rijschool is een aanrader.

Motorrijden met veel plezier en een goede instructeur!

Tijdens het behalen van mijn motorrijbewijs bij P&M Schipper te Wognum heb ik elke les met veel plezier gereden. Je begint met het oefenen van voertuigbeheersing, waarin Pé regelmatig even met zijn heupen swingt om te demonstreren hoe je soepel om de pionnen moet slalommen. Daarna door naar verkeersdeelname: met een oortje verteld Pé welke kant je op moet en maakt je alert op de situaties/het verkeer om je heen zodat je hier goed inzicht in krijgt. Af en toe vond ik het wel jammer dat ik niets terug kon zeggen, want Pé is erg gezellig!

Fantastische rijschool en prettige instructeurs

Dankzij de professionele begeleiding en de fijne lessen, met veel opgenomen kennis en zekerheid mijn rijbewijs in een keer behaald!

Nummer 1 aanrader!!

Je wordt van begin tot eind met geduld opgeleid. Ze zijn niets alleen heel geduldig , maar ook zeer sympathiek en niet te vergeten heel gezellig. Begrijp me niet verkeerd; ze nemen hun werk heel serieus, maar zullen je altijd comfortabel maken door je gehele leerproces heen. Ik meen het uit de grond van me hart als ik zeg dat je op de manier waarop zij lesgeven, bij bijna geen ander zoveel kwaliteit en klasse voor je geld krijgt. Dus niet teveel twijfelen, gewoon doen ;)

Zeer geduldige en goede instructeur

De instructeur is geduldig met zijn uitleg, ookal lukt het misschien niet in 1 keer. Het is een goede instructeur die altijd advies heeft zodat je beter leert rijden. Ik raad hem zeker aan!

Erg goed begeleid vanaf het begin tot eind

Vanaf het begin werd ik meteen goed begeleid, er werd duidelijk uitgelegd hoe het proces eruit zou zien en dat is erg fijn. Zowel Pé als Marieke hebben weer andere dingen waar ze op letten tijdens het rijden maar sluiten wel zeer goed op elkaar aan. Dat maakt het een mooi geheel en dat zorgde ervoor dat ik klaar was voor m’n examen en dat ik het ook in één keer gehaald heb.

Onwijs goede lessen en instructies!

Mijn ervaring is enorm positief over alle aspecten. Dit zijn mensen die echt weten hoe of wat voor iedereen, de band en connectie tussen leerling en instructeur/instructrice voelde voor mij erg persoonlijk en hecht en dat vind ik buiten de uitzonderlijk goede lessen om heel fijn en zeker iets dat het verschil kan maken tussen zakken en slagen. Ik zou deze rijschool 100% aanraden en ik heb heel eerlijk geen negatief punt om te noemen.

Erg leerzaam & duidelijk

Een fijne, geweldige en leerzame traject gevolgd voor mijn motorrijbewijs. De instructies die Pé geeft tijdens het lessen zijn duidelijk en erg leerzaam hier door heb ik mijn AVB & AVD in 1 keer mogen behalen. Pé & Mariek bedankt voor de mooie en leerzame tijd bij moter - autorijschool P&M schippers.

Fantaschtische rijervaring al om!

Besloten om mijn A-rijbewijs te behalen dit jaar, door de begeleiding van Pé is dit in één keer gelukt. Neemt de tijd voor alle kandidaten en is duidelijk en direct. Ook wanneer je er even doorheen zit, weet hij je een duw in de goede richting te geven. Ik heb genoten van elke les en zou iedereen die zijn A-rijbewijs wil halen deze rijschool aan kunnen bevelen!

Ze hebben me er echt door heen geholpen

Mijn moterrijbewijs halen dat wilde ik graag. Maar aanleg dat had ik niet echt . Doorzettingsvermogen en faalangst waren de grote obstakels. Maar wat hebben Marieke en Pé me er doorheen geholpen zelfs toen ik dacht er mee te stoppen heeft Marieke me de power gegeven om door te zetten en op maandag 24 aug was resultaat dat ik het gehaald heb. Mocht je moeite hebben in jezelf te geloven dan is dit echt de rijschool die je er door heen helpt. En geloof me dat geeft je een enorme power inwendig. Super blij dat ik terecht ben gekomen bij deze mensen. En heel blij met me moterrijbewijs.

Leuk, vriendelijk, duidelijk en direct

Voldoet aan alle verwachtingen. Mooi materiaal, fijne motoren! Lesopbouw (AVB) is top en coaching op de weg super. Lekker direct niet te lang stil staan bij wat er allemaal goed gaat, maar feedback op wat er te verbeteren valt. Dus waar voor je geld tijdens de les, iedere minuut wordt benut. Ook eerlijk wanneer je nog een extra les zou kunnen gebruiken. Pe is een top coach! Ga zo door ik kan en zal jullie aan iedereen aanbevelen.

Geweldige Instructeur voor de motor!

P is duidelijk, no nonsense waar het van belang is en heeft gezellige gesprekken elders. Met zijn passie voor motoren kan je binnen de kortste keren lekker rijden!

Erg tevreden en goed ondersteund

Goede opbouw van de lessen, nooit te snel of te langzaam naar nieuwe oefeningen/vaardigheden gegaan. Goede en duidelijke feedback tijdens of na de lessen, altijd op mijn gemak gevoeld tijdens de lessen. de instructeur heeft veel ervaring en dat merk je door de eerder genoemde duidelijke feedback.

Topper!

Zeer goede rijschool, met altijd leerzame maar ook vooral leuke lessen. Ook is er veel persoonlijke aandacht, dit zorgt ervoor dat iedereen precies weet wat hij/zij nog moet verbeteren of juist goed doet.

Goede rijschool zeker een aanrader!!

Sportlaan 26

1687 BP Wognum