Fantastische ervaring bij Rijschool P&M Schipper – met vlag en wimpel geslaagd!
Wat een geweldige tijd heb ik gehad bij Rijschool Pe Schipper! Vanaf het allereerste contact voelde ik me welkom en serieus genomen. Ik ben hier begonnen met motorrijlessen en dankzij de professionele en persoonlijke begeleiding heb ik in één keer mijn motorrijbewijs gehaald.
Pe is echt een instructeur in hart en nieren. Hij is rustig, geduldig en weet op precies het juiste moment de perfecte balans te vinden tussen humor en serieus trainen. Geen standaard riedeltje, maar echt lessen op maat. Hij kijkt naar wie je bent, waar je staat en wat je nodig hebt – en past zijn aanpak daar feilloos op aan. Dat maakte het niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk.
Wat ik vooral waardeerde was de persoonlijke aandacht. Pe herkent meteen wanneer je ergens tegenaan loopt en weet dat op een motiverende en duidelijke manier aan te pakken. Geen stress, maar vertrouwen. Je merkt aan alles dat hij veel ervaring heeft en zijn vak met passie uitvoert.
De motoren waren goed onderhouden, het lesmateriaal was helder en de planning flexibel. Alles is strak geregeld, maar toch met een ontspannen sfeer.
Ik kijk met een grote glimlach terug op deze periode. Niet alleen ben ik nu een zelfverzekerde motorrijder, maar ik heb ook genoten van elke les. Rijschool Pe Schipper is echt een aanrader voor iedereen die zijn motor- of autorijbewijs wil halen en op zoek is naar kwaliteit, persoonlijke begeleiding en een instructeur die met je meeleeft.
Bedankt Pe, voor alles!