Vriendelijk, professioneel en vakkkundig.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
In rustige stappen werd alles uitgelegd waardoor het makkelijk te volgen was. En als iets niet lukte werd hier extra aandacht aangegeven in de komende lessen waardoor je dit uiteindelijk goed beheerst. Je kon alles makkelijk met de instructeur regelen en je werd goed voorbereid op je examen.
Goede begeleiding met het behalen van mijn BE in 1 dag. Nogmaals bedankt Frank! Groet Dennis L
Hartstikke aardige mensen, goed opgeleide instructeurs en vooral een fijne ervaring.
Ben goed door het traject geholpen en daar wil ik Schuurman voor bedanken. Als het de ene keer wat minder ging hadden we het erover en ging het de volgende les goed. Was een goede ervaring.
Geen slecht woord over te zeggen. Gaan met precisie om en leren je alles goed op detail. Fijne rijschool
Altijd goede en voor mij passende ondersteuning gekregen. Goed gemotiveerd om tot een mooi resultaat te komen.
Frank is erg fijne, geduldige en rustige instructeur! Voelde me op mijn gemak, onderweg naar en tijdens het examen.
Ik heb Theorie en praktijk lessen gevolgd en ze waren allebei goed.
Ik ben echt geholpen, ben van helemaal niets naar een prima bestuurder gegaan.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Je stuurde de 1000e beoordeling. Daarom een gratis les voor jou! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Fijne rij lessen gehad mede door mijn rij instructeur!
Bij Verkeersschool Frank Schuurman heb ik altijd met een fijn gevoel kunnen lessen. Mijn instructeur Richard zorgde er altijd voor dat de rijlessen niet saai werden; er was dus altijd voldoende uitdaging. Ik ging dan ook met voldoende zelfvertrouwen mijn rijexamen in. Ook het inplannen van de rijlessen ging gemakkelijk. Kortom is Verkeersschool Frank Schuurman zeker een aanrader.
Fijne uitleg en directe uitleg. Zeer fijne rijles gehad bij Bert. Zou hem bij meerdere mensen aanraden!!
Ze hebben heel erg met mij meegedacht voor mijn theorie. Dit ging moeizaam en kreeg een individuele les om me beter te kunnen voorbereiden. Met mijn praktijklessen vond ik het lastig om met 2 personen te rijden, ik voelde me niet fijn de eerste les. Ik heb een privé les kunnen regelen en Frank gaf me daar veel zelfvertrouwen. De andere lessen heb ik gewoon met 2 personen kunnen volgen. Ben in 1 keer geslaagd voor praktijk. Bedankt voor alles Frank!!
Motorrijbewijs A behaald na de inspanningen van Frank en Richard. Door omstandigheden een onvoorziene instructeur wisseling maar fijn en snel over- en doorgepakt. De beste tips van beide mogen ontvangen en kunnen gebruiken tijdens de examens. Juiste moment .. juiste examens .. en de juiste resultaten !
Altijd flexibel met het inplannen van rijlessen. Doen er alles aan om jou met een zo goed mogelijk gevoel af te laten rijden!
Fijne instructeur. Goede uitleg!!!
De rijlessen waren erg duidelijk en fijn. De uitleg wordt goed gegeven en een goede begeleiding met de rijlessen.
Goede begeleiding en eerlijk advies. Kennis en kunde up to date.
Ik heb het genoegen gehad lessen te volgen van Richard die me uitstekend hielp in 1x te slagen. Ze leren een erg praktijk gerelateerde manier van rijden aan wat natuurlijk enorm handig is. Daarbij zijn ze er erg op gefocust de leerling het zo goed en fijn mogelijk te maken. Daarom raad ik het ook zeker aan gebruik te maken van de services van Schuurman
Mijn ervaring bij Frank Schuurman was erg goed en ik kan nu erg goed en veilig rijden. Ze laten je bewust worden van het verkeer.
Geslaagd in 1 keer, rustige en duidelijke lessen. Heeft zeker goed geholpen!
Professioneel, vriendelijk, netjes, gedegen en to the point.
Les gehad van Martijn. Zeer zeker een aanrader. Nam tijd voor mij en paste lessen precies aan op wat ik nodig heb. Niet alleen geleerd te rijden om het examen te halen maar om echt met een goed en veilig gevoel te kunnen rijden! Enorm goede ervaring.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn