Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb van Frank schhurmna zelf motorlessen ontvangen. Ik ben erg positief over de lessen die ik daar gehad heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had Ton als instructeur, en ik vond het echt geweldig! Het was gezellig in de auto en toch leerde hij me veel. Ook toen ik de ttt had reed hij daarna het rondje nog eens met me en hij heeft na mijn eerste examen waarvoor ik was gezakt ook veel aandacht besteed aan de punten waardoor het misging (vooral navigatie, en nog wat dingen die daarvoor ook niet altijd goed gingen). Kortom: top ! Prijs kwaliteit vul ik niet in want daar ga ik niet over maar mijn ouders. Service was perfect , altijd op tijd en voorbereid. Deskundigheid is geen twijfel over, lees hierboven over Ton! Gr. Paul

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rijles gehad van Martijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker een goede rijschool!

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn