Bedankt voor je positieve beoordeling. Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik heb zeer goede ervaringen met het bedrijf Frank Schuurman. De theorie lessen waren duidelijk. En de praktijk lessen waren soms pittig maar duidelijke instructies. Ik had gelukkig een goede band met mijn instructeur. Dit maakte de autorijlessen een stuk relaxter.
Ik vond het altijd heel gezellig met rijles en heb ook altijd het idee gehad dat ik veel leerde en echt progressie maakte, alles ging op een leuke en vriendelijke manier.
Heel erg goed, fijne lessen gehad en heel veel geleerd!!
TOP rijschool! En ja hoor, dat mag met hoofdletters geschreven worden. Heb het erg naar me zin gehad en veel geleerd. De ritjes waren altijd erg verrassend, maar leuk en erg leerzaam. Had je een keertje je dag niet? geen probleem! Door een goeie gerust stelling van je instructeur en een keer een rustig maar wel leerzaam ritje, kwam de rijles altijd goed! Wil hierbij mijn Instructeur Richard nogmaals bedanken voor het leren van het rijden en de rijlessen!
Bedankt voor je positieve beoordeling. Veel plezier met je rijbewijs! We geven het door aan Richard. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Zeer prettig en goede rijlessen
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Het bedrijf geeft goede rijlessen. De deskundigheid is heel goed.
Bedankt voor je positieve beoordeling. Ik ga het doorgeven aan Gerrit! Vr. gr. Team Verkeersschool Frank Schuurman
Bedankt John voor de positieve beoordeling. Het was altijd gezellig! Groeten Frank
Top!
Bedankt voor de positieve beoordeling Timo! Nu gaan we voor het motorrijbewijs! Groet Frank
Mijn ervaring met het bedrijf is uitstekend. Mijn instructeur had ontzettend veel geduld voor me en alles was goed geregeld.
Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven het door aan Martijn! Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
super! Ik had een hele aardige rij-instructeur die mij altijd op mn gemak stelde! Martijn, Bedankt! Verder als er iets geregeld moest worden om bijvoorbeeld lessen te wisselen van datum was dat nooit een probleem:)
Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven het door aan Kees! Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Leerzaam en goede contacten. Altijd mogelijkheden en zeker om te slagen een aanrader
Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven het door aan Gerrit! Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Fijn contact met de rijschool en altijd goed bereikbaar. De rijlessen zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Alles word goed uitgelegd op manier die het best bij jou past. Als er dingen niet duidelijk zijn worden ze op een andere manier uitgelegd, bijvoorbeeld door het uit te tekenen nadat er iets is gebeurt of als je iets nieuws gaat doen. Ook heb ik de theorieles bij rijschool Schuurman gevolgd. Daar werd alles goed uitgelegd en uitgetekend waardoor je goed je theorie examen in gaat. Rijschool Frank Schuurman is zeker aan te bevelen!
Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven het door aan Richard! Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Fijne rijschool, theorielessen bij de rijschool gevolgd en was heel prettig en werd allemaal goed uitgelegd. Ook de rijlessen zijn me goed bevallen! Gewoon een Top rijschool!!
Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven het door aan Lloret! Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik heb fijne en leuke en leerzame lessen gehad!
Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven het door aan Rob! Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik vind het prima
Ik vond het een goede verkeersschool. Het was ook fijn dat ik theorie lessen aangeboden kreeg en via mijn instructeur van alles kon regelen als, het aanvragen van rijexamen, theorielessen, theorie-examen en tussentijdsetoets. Ik heb met veel plezier gereden bij jullie.
Bedankt voor je positieve beoordeling. We geven het door aan Ruud! Veel plezier met je rijbewijs! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Goed, ik ben alleen één keer overgestapt omdat de instructeur en ik niet meer op dezelfde tijden konden.
ik vond dat ik een zeer prettige instructeur had, en dat alles goed geregeld was.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn