Goede rijschool en goeie tips!
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Super! Geen andere woorden voor, zijn eerlijk en rekken niet je lessen op! Een dikke 10 waard !
Het waren leuke en leerzame lessen. En bedankt nog voor de bloemen toen ik geslaagd was!
Goede service en fijne instructeur.
Bedankt voor je positieve beoordeling! We geven het door aan Kees. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik heb met altijd veel plezier gereden, en ik vind dat mijn instructeur een goede manier van aanpakken en lesgeven heeft.
Bedankt voor je positieve beoordeling! We geven het door aan Richard. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Hele goede rijschool, Vriendelijke leraar (Rob) flexibel met lessen inplannen en geeft goed les op een rustige en leuke manier.
Bedankt voor je positieve beoordeling! We geven het door aan Rob. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
veel geleerd en altijd met plezier gelest
goede maar vooral gezellige rijlessen gehad. in een keer geslaagd dus dat zegt voldoende over de kwaliteit.
Topppp!!! professioneel,klantvriendelijk bedrijf, kortom een verkeersschool waar je trots op mag zijn Frank. bedankt, Berndien
Bedankt voor je positieve beoordeling! Ik ben er zeker trots op! Vr. groet Frank Schuurman
Echt top! Goede lessen en Martijn gaf super uitleg!
Goede rijschool die alles prima geregeld heeft. Ton is een aanrader
Het was een zware maar uiteindelijk leuke ervaring en ik heb goed leren omgaan met de auto en het verkeer. Het was dus een goede ervaring voor mij. Ik had een goede instructeur;)
De verkeersschool komt professioneel over en is klantvriendelijk. Het bedrijf doet niet moeilijk over het maken, wijzigen en annuleren van afspraken. Altijd stipt op tijd en Rob (mijn rijinstructeur) heeft enorm veel ervaring en heeft veel plezier in het overgeven van zijn ervaring.
Ze luisteren goed naar je wensen en hebben er echt verstand van! Ik heb hier mijn rijbewijs in 1x gehaald!
Persoonlijke benadering, email herinneringen zijn goed en handig. Verder is Frank een relaxte instructeur die weet waar die het over heeft.
Rustig, maar heel soms een beetje langdradig in het uitleggen van bepaalde situaties.
Fijn, altijd optijd opgehaald voor de rijles en er wordt altijd geluisterd naar wat jij zelf wilt.
Super goed rijschool. Mijn rij-instructeur Loret had mij veel geleerd. Zo goed dat had ik in een keer praktijk examen gehaald. Ben erg dankbaar voor.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn