Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Het is een goede rijschool met leuke leerzame lessen.
Komen afspraken keurig na. Fijne professionele rijschool. Leuke, aardige rij-instructeur. Inmiddels al aanbevolen bij de overburen die jullie ook zullen gaan bellen...
Rijlessen gehad van Rob. Zeer tevreden en een leuke tijd gehad!
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan Rob. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik had echt een rij instructeur die ervaren was en die actief met mij mee dacht.
Prettig, duidelijk, correct fijne rij instructrice
Geweldig, positief, meedenkend, behulpzaam, aardig! Super instructeur en echt een fijne tijd gehad!
Ben zeer goed van mijn rij angst afgeholpen! Er is altijd voldoende tijd genomen om dingen uit te leggen en het was nooit teveel gevraagd.
Ervaren, rustig, geduldig, altijd op tijd, gezellig. Bij Van Wassenberg weg gegaan en bij jullie een toptijd gehad. Ton bedankt!
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan Ton. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik heb hele prettige en leuke rijlessen gehad. De uitleg van de rij-instructeur was heel duidelijk.
Fijne ervaringen met rij-instructeur, veel uitleg/tips ontvangen. Heb een goede rijopleiding genoten.
Goede ervaringen gehad met het bedrijf en goed georganiseerd. De theorielessen verliepen goed, maar ook praktijklessen waren altijd keurig geregeld.
Goede organisatie, prima instructeur. Fijne rijschool om bij te lessen.
De beste rijschool ooit
Ben erg tevreden over de manier van lesgeven. Naar mijn mening goede instructeurs en ook een goede manier van het gebruik van vaste instructeurs.
Goede ervaring, met Martijn heb ik iemand gehad die met mij als persoon kon omgaan en wist wat ik nodig had. Een erg fijne instructeur!
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan Martijn! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Goeie ervaring. Vriendelijk en een goeie service.
Ik volgde autorijlessen voor rijbewijs B
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn