Heel goed
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Goed!
Goed georganiseerd zodat je het meeste uit je lestijd haalt en goed voorbereid bent. Met veel plezier gelest (met Lloret).
Erg prettige en fijne manier van samenwerken
Super ervaring met mijn instructeur Martijn. Met veel plezier de lessen gevolgd.
Super rijschool. Super instructeur (Ton)
Bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan het Ton door geven. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
-Sterke instructeur - Erg vriendelijk maar ook kritisch op de juiste momenten -Vooral leuk om auto te leren rijden -Zeker een aanrader
Zeer goede ervaring met deze rijschool! Kan het zeker aanraden!
Ontzettend leuke en goede begeleiding! Er wordt goed gekeken naar je vaardigheden en daar wordt op ingespeeld. De lessen zijn gezellig en erg leerzaam!
Kees is een goede instructeur. Theorie en praktijk in een keer gehaald!
Bedankt voor je positieve beoordeling!We gaan het doorgeven aan Kees! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Fijne rijschool, goede instructeurs en vaak is het mogelijk om rijlessen te verplaatsen wat erg fijn is als je een keertje niet kan!
Goede lessen en duidelijk
Ik heb een super vriendelijke rijinstructeur gehad! De lessen waren educatief en altijd weer nuttig. Na afloop van mijn examen nog een bloemetje toegestuurd gekregen. Dankjewel frank schuurman.
Ik heb zeer genoten op de manier hoe Ton mij lesgaf en hoe hij met mij omging.
Bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan het Ton doorgeven! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Prima begeleid tijdens mijn lessen!
Ik ben heel erg tevreden en ik zal deze rijschool zeker aanbevelen aan andere.
Ik heb een leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen, als mijn instructeur er zelf niet was werd dit goed opgevangen door de andere rij instructeurs, dit vond ik erg fijn. Zo kon je toch die week je les volgen.
Erg vriendelijk, goede kwaliteit rijlessen en open voor vragen en / of problemen. Altijd bereid te helpen.
Prima ervaring! Goede instructeur en prettig in de omgang.
Vriendelijk personeel en een goed systeem waarmee gewerkt wordt.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn