Prima rijschool. Fijne en rustige instructeur wat ik persoonlijk erg fijn vind.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Gewoon top.
Ik vond het erg leuk om te lessen bij jullie
Ik had les van Richard. Ik voelde mij op mijn gemak in de auto. De manier waarop ik les kreeg was op mij aangepast en ik kon ook aangeven of ik iets niet fijn vond of juist wel. Bedankt !
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij geven het door aan Richard. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
mijn dochter werd goed geholpen met de theorie cursus! en ze ging altijd met plezier naar autorijles bij bram
Vandaag in 1 x geslaagd dankzij instructeur rob, top rijschool, deskundige lessen en gezellige sfeer.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij geven het door aan Rob. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Goede lessen, zorgen ervoor dat je echt klaar bent voor je rijexamen!
Heel goed
Goed!
Goed georganiseerd zodat je het meeste uit je lestijd haalt en goed voorbereid bent. Met veel plezier gelest (met Lloret).
Erg prettige en fijne manier van samenwerken
Super ervaring met mijn instructeur Martijn. Met veel plezier de lessen gevolgd.
Super rijschool. Super instructeur (Ton)
Bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan het Ton door geven. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
-Sterke instructeur - Erg vriendelijk maar ook kritisch op de juiste momenten -Vooral leuk om auto te leren rijden -Zeker een aanrader
Zeer goede ervaring met deze rijschool! Kan het zeker aanraden!
Ontzettend leuke en goede begeleiding! Er wordt goed gekeken naar je vaardigheden en daar wordt op ingespeeld. De lessen zijn gezellig en erg leerzaam!
Kees is een goede instructeur. Theorie en praktijk in een keer gehaald!
Bedankt voor je positieve beoordeling!We gaan het doorgeven aan Kees! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Fijne rijschool, goede instructeurs en vaak is het mogelijk om rijlessen te verplaatsen wat erg fijn is als je een keertje niet kan!
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn