Erg dankbaar voor de hulp die ik gekregen heb van mijn rijinstructeur. De verkeerschool heeft vertrouwen in mij gehad dat ik het hoe dan ook zou gaan halen. Bedankt voor alles!
Top dat je zelf ook vol gehouden hebt! Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik heb leuke gezellige en zeker ook leerzame lessen gehad!
Goede instructeur Je voelt geen druk, gewoon rust. Ze maken tijd voor je
Prima ervaring gehad met deze rijschool. Ze laten je vanaf minuut 1 zelfstandig rijden en kijken op een positief kritische manier naar je rijgedrag. Ze zorgen ervoor dat je niet alleen klaar bent voor je rijexamen, maar ook voor wat erna komt.
Hele goede rijschool met goede instructeurs. Hoog niveau van de rijlessen.
Ben voor mijn Theorielessen en mijn rijbewijs in een keer geslaagd. Dat komt natuurlijk door de goede uitleg!
Goede Rijschool ben voor theorie en mijn rijlessen in een keer geslaagd. Dat komt natuurlijk ook door de goede uitleg.
Ik heb een goede ervaring met deze verkeerschool ben er voor theorie en rijlessen geslaagd. En dat komt natuurlijk ook door de goede uitleg.
Ben heel blij met de rijschool, alles wordt ruim en duidelijk aangepakt en besproken. En ben zojuist in één keer geslaagd! Dus ben dik tevreden! Ook de service was vooral gewedig!
Aardige instructeur, neemt alle tijd en legt duidelijk uit! Zeker een aanrader
Fijne rijschool, vriendelijke instructeurs die alle tijd met je nemen!
Super leerzame en leuke lessen gehad!
Ik was erg goed geholpen door Martijn die daar auto praktijk les geeft. Ik haalde mijn praktijk examen in een keer. Dit is te danken aan de goeie lessen die ik heb gekregen. Ook heb ik hier theorie les gehad 5 dagen 2 uur lang. Dat hielp mij ook erg goed om mijn theorie te halen. Verder heb ik niks slechts te zeggen over deze rijschool.
Super fijne lessen gehad bij Lloret, heel erg naar mijn zijn gehad! Bedankt voor alles!
Super rij school aardige mensen. Goeie uitleg . in 1keer geslaagd .👍
het bedrijf beviel me goed
Goede service, theorie avonden goed verzorgd en fijn voor de ouders dat er ook een avond was.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn