4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel geleerd van de rijlessen. In het begin was het vooral wennen aan het besturen van de auto, maar na een aantal rijlessen ging dit al beter. Ik vond het fijn dat dit rustig werd opgebouwd. Ik heb vaak gereden op moeilijke kruispunten en het industrieterrein rondom het CBR, waardoor ik meer verkeersinzicht heb gekregen en beter voorbereid ben op gevaarlijke situaties. Aangezien de snelweg mijn zwakkere punt was, hebben we dat ook vaak geoefend en ook dat kan ik nu beter overzien. Een verbeterpunt wat ik zou kunnen noemen is misschien meer oefenen met parkeren (verschillende soorten), omdat dat ook een van mijn zwakkere punten was en ik dat op het examen eigenlijk nog niet goed deed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed! In 1 keer geslaagd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundig bedrijf! Ik voel me thuis en op m\'n gemak tijdens de lessen en de lessen hebben een ontspannen karakter en ongemerkt zijn ze heel leerzaam. Een fijne manier op opgeleid te worden! Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind Frank Schuurman een erg fijne en betrokken rijschool. Mijn rij-instructeur Richard nam goed de tijd voor alles en richtte zijn lessen zo in dat ze goed pasten bij mij. Ik ga nu zelfverzekerd alleen de weg op!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig de rij lessen!! Klinkt raar geslaagd , maar ga lessen missen, Tnx frank was top!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool, theorieavonden hebben enorm geholpen + mijn rij-instructeur (Ton) heeft mij enorm geholpen tijdens de lessen. Vandaar alles in 1x gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige rijlessen gehad, met plezier gereden en voelde me op mijn gemak! Ik hoefde het niet zelf te betalen dus kan niet zo veel over de prijs zeggen. Voor de rest was het wat ik ervan verwacht had.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mijn aanhanger rijbewijs een super leerzame dag gehad van Frank waarvoor mijn dank en deze dag afgesloten met het behalen van mijn rijbewijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professioneel bedrijf, al het melaterieel is perfect voor elkaar, netjes heel, en onderhouden. Hele professionele instructeurs, gemotiveerd en ontspannen om mee te lessen. Theorie lokaal erg modern, en up-to-date met de laatste les en leer technieken. Absoluut een aanrader als je snel en ontspannen wil slagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super! Netjes en vakkundig geholpen. Goede leadopvolging via site en snelle inplanning voor rijbewijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top instructeur, goede lessen, theorielessen ook erg fijn.

Professionele mensen goede communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed de lessen kunnen volgen, aanpassingen snel door kunnen voeren. Goede bereikbaarheid, zeker prettig om lessen gevolgd te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaringen zijn heel goed, alles was goed geregeld en als ik had vragen had was ik altijd welkom

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn