5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super aardig en hele fijne lessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig en fijn bedrijf Luisteren goed en geven het juiste advies Zeer toegankelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring gehad met Frank Schuurman. Frank geeft zelf de lessen voor het BE examen. Een goede intake en lesdag gehad. Frank staat op goede voet met de examinatoren, het helpt altijd een beetje bij het examen.

Auto theorie- en praktijkles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed. Heel tevreden over de omgang met mij en fijn dat er de tijd werd genomen die ik nodig had.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb veel lessen nodig gehad, maar gelukkig maar 1 praktijkexamen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks dat ik moeite had om te leren rijden, is het toch gelukt. Tip: De openingstijden van de rijschool waren vrij beperkt, zowel in het weekend als na 6e doordeweeks zijn ze gesloten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed, ik ben heel tevreden met hoe ik rijden heb geleerd bij martijn, hij was een erg fijne instructeur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik heb niet alleen geleerd te rijden in een auto, maar ook andere vaardigheden zoals het overzicht bewaren, dingen waar ik buiten de auto om ook echt iets aan heb!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn ervaring met deze rijschool is heel prettig. Mijn rijinstructeur leerde mij heel veel en legde het goed uit. En de communicatie tussen rijinstructeur en de leerling is altijd goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is heel erg goed, een fijne rijschool!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk. Waardoor de lessen fijn en nuttig waren. En nu heb ik ook echt het idee dat ik kan rijden, dus dat ik ook goed.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onderlingsafstemming rijinstructeurs complement waardig. Echter rijinstructeurs met hen mobiel telefoons bezig zijn tijdens het rijden krijg van mij een dikke onvoldoende.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb zeer veel geleerd bij deze rijschool en ben er zeer positief over en raad het anderen zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructeur. Super dat op initiatief van de rijschool er een proefexamen bij een andere instructeur aangeboden wordt zodat deze objectief kan kijken naar wat je wel kan en niet kan. Enige minpuntje is dat door de drukke agenda er af en toe geen ruimte meer voor sommigen is waardoor ze eigenlijk een (extra) les missen die ze wel nodig/willen hebben. Wel vind ik het super dat er middels een app een leerling makkelijk kan zien wanneer hij ingeroosterd staat. Een stuk moderner dan een leskaartje. Een leskaartje blijft echter wel handig als de techniek ons in de steek laat. Super rijschool, ik beveel het aan iedereen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een super en veilige rijschool

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter werd goed geholpen. Ze stonden altijd klaar als wij vragen hadden. En ze is dus ook in 1 x geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben super tevreden, ik had er altijd weer veel zin in om te lessen. Het was altijd gezellig en leuk bij Martijn in de auto! Ook ben ik tevreden over hoe jullie het oplossen als je eigen rijinstructeur niet kan! Super!

Geslaagd yes!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Frank Schuurman is een zeer ervaren en deskundige instructeur met humor. De lessen werden in goed overleg ingepland en indien nodig verzet. Ik heb met veel plezier bij Verkeerschool Frank Schuurman gelest en zou hem ook zeker bij andere mensen aanraden.

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn