Ik heb een zeer goed ervaring gehad met deze Rijschool. Frank heeft mij alles goed uitgelegd en was een prettig persoon om de hele dag mee in de auto te zitten :)
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Ik heb de rijschool als prettig ervaren. Ik was een leerling van Kees en zag er nooit tegenop om naar de les te gaan. Wat ik wel wat minder vond, is dat ik soms ook een les moest rijden bij een andere instructeur omdat Kees dan niet kon. Voor mijn gevoel moest ik dan steeds weer opnieuw beginnen. Maar ik weet ook dat dat toen niet anders kon
Met de lessen en instructeur(s) heb ik een erg goede ervaring. Wanneer ik of mijn vader echter contact had met de administratie werden wij niet vriendelijk te woord gestaan, vandaar een vijf voor service.
Bedankt voor je beoordeling! Inmiddels heeft Frank contact gehad met je vader om de situatie te bespreken. Dit was een goed gesprek. We zullen de conclusies mee nemen in verbetering van de dienstverlening. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Heel goed! Kon makkelijk switchen van instructeur en ook bij vervanging (bij ziekte bv) was iedereen altijd erg aardig!
super leuke lessen gehad van ruud en daarna overgenomen door Lloret !
Een calme goed opgebouwd les programma met duidelijke uitleg zeker een aanrader als iemand anders zijn rijbewijs wilt halen
Heel fijn, ik kon rustig vragen stellen als ik het niet begreep, en gewoon lekker informeel.
Top rijschool, kwalitatief de beste van Apeldoorn. In 1x geslaagd dankzij de leuke en leerzame lessen met Lloret!
Ik heb leerzame en leuke lessen gehad. Super fijn bedrijf om bij te lessen!
Heel fijn bedrijf! Goede instructeur en fijn in 1x mijn rijbewijs gehaald!
Prima rijlessen gehad totdat ik het rijbewijs heb gehaald
Goede instructeur en goede dienstverlening
Prettige rijschool! Instructeurs zijn heel bekwaam waardoor ik mijn rijbewijs in een keer heb kunnen halen
Een priema ervaaring
Prima rijles, no nonsense, duidelijke uitleg en meteen geslaagd!
Vriendelijke en goede rij-instructeuren.
Persoonlijk en kundig. De lessen zijn gezellig en duidelijke uitleg. Zeer tevreden
Goede instructeur, met plezier alles gedaan.
Goede rijschool, duidelijke instructies en aardige instructeur.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn