4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel geleerd tijdens mijn rijlessen van Gerrit, hierdoor in een keer geslaagd! Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De aanhanger les en examen die ik gedaan heb bij Frank Schuurman waren top! Een gemoedelijke sfeer en er werd duidelijk uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring bij Frank Schuurman was dat het een professionele en behulpzame rijschool is. In totaal heb ik 50 lessen gehad maar nu ben ik ook in een keer geslaagd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een complex proces met het CBR, maar goede ondersteuning (voor zover mogelijk) van het personeel. Met name Frank in een prima en praktische instructeur!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede, professionele rijschool! Enige punt van kritiek is dat in mijn geval het examen misschien eerder aangevraagd had kunnen worden waardoor ik ook eerder mijn rijbewijs zou hebben gehad.

Kwaliteit. Echt een aanbeveling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig, niets geen nare ervaring. Ik heb 2 verschillende rij-instructeurs gehad en beide waren ook super om van te leren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een super leuke tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. De instructeur die ik had was heel vergevingsgezind dus er was een veilige omgeving waarin je fouten durft te maken, om er natuurlijk van te leren. Nooit met tegenzin naar rijles gegaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijne rijlessen gehad. Dankzij deze rijschool heb ik snel mijn rijbewijs kunnen halen. Duidelijke uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool! Altijd vriendelijk en proffesioneel. Auto en motor in 1 keer gehaald dus voor mij DE rijschool van Apeldoorn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij elke rijles had ik een zeer vertrouwd gevoel, het was altijd gezellig en zeker ook leerzaam. Prettig dat ik elke rijles dezelfde instructeur had. Afspraken maken ging gemakkelijk en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool met vaste rijinstructeur die de tijd neemt om je het autorijden goed te leren en eigen te laten maken! Geeft goede en leerzame feedback waarmee verder kan! Ik ben niet anders vol lof !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede vakkundige rijopleiding met goed intructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige dag gehad vandaag. E achter B in een keer gehaald. Fijne instructeur, goede begeleiding.

Super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de rijlessen bij verkeersschool Schuurman altijd als erg prettig ervaren. Omdat mijn eigen rijleraar stopte, kreeg ik halverwege een andere leraar maar omdat ze allebei op hetzelfde hoge niveau lesgaven gaf dit geen problemen. Ook was de communicatie helder en begon de les altijd op tijd. Ik ben erg tevreden en kan Schuurman zeker aanraden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De lessen waren erg goed en nuttig. Ik ben voorbereid en met zelfvertrouwen mijn examen ingegaan. Wel was het aantal lessen aan de hoge kant in vergelijking met andere rijscholen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele fijne rijschool met een leuke rijinstructeur. Veel geleerd en een leuke tijd gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer fijne uitleg en een fijne instructeur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn in de omgang en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed voorbereid op het examen

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn