Goed, duidelijke lessen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een rustige instructeur die goed kon uitleggen wat ik fout deed. Dat was ontzettend fijn. De theorieles was naar mijn idee goed georganiseerd en werd goed uitgelegd. De lesstof was duidelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed georganiseerde rijschool. Op een bijzonder prettige wijze geeft Frank Schuurman les. Men leert je op deskundige wijze: veilig en verantwoord rijden (ook in lastige onoverzichtelijke verkeersituaties). Je wordt uitstekend voorbereid om met goed gevolg examen af te leggen. Dank daarvoor!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de afgelopen 3 maanden les gehad bij Verkeersschool Frank Schuurman t.b.v. het behalen van mijn motorrijbewijs. Frank is een prettige instructeur, welke geduldig en duidelijk instrueert. Verbeter-/aandachtspunten worden na de les kort doorgesproken. Alle faciliteiten zijn aanwezig om snel te kunnen starten. Het inplannen van afspraken kan naar eigen wens: of verder vooruit, of per keer. De lesplanning wordt digitaal bevestigd, waardoor je altijd het overzicht hebt. Facturen kun je eenvoudig en digitaal voldoen. Voor mij geldt dat ik meer dan tevreden ben over het traject welke ik de afgelopen 3 maanden heb doorlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 1 keer geslaagd dankzij goede lessen van Martijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijlessen, aardige instructeurs & het was altijd gezellig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb met veel duidelijkheid en hulp bij Schuurman kunnen leren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het altijd erg fijn tijdens de lessen! Heel positief!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne lessen van Ton gehad. Zelfvertrouwen gekregen en redelijk snel mijn rijbewijs gehaald!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door een vriend van mij aangeraden en zeker geen spijt van! De deskundigheid van de rij instructeur heel goed teogepast met de praktijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne, ervaren en gezellige instructeur; Rob! Er werdt ontzettend goed naar mij geluisterd en hij hielp mij door alles heen! Fijne ervaring met het bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij mijn rijinstructeur. Erg fijn! Zeker een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een erg fijne en leuke tijd achter de rug met Schuurman

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede rijschool, veel tijd voor de leerlingen en leggen alles rustig uit!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij de super leerzame, fijne en gezellige lessen met Martijn heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Iedere les is leerzaam. Fijne rijschool!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze geven je veel lessen maar je leert heel goed rijden. Je bent zeker als je eenmaal je rijbewijs hebt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb het als prettig ervaren om lessen te volgen bij Schuurman. Mijn rij-instructeur zorgde ervoor dat er elke week tijd was voor mij om een dubbele les te volgen, mede daardoor heb ik binnen 5 maanden mijn rijbewijs gehaald. Ook heb ik theorielessen gevolgd die ik als prettig heb ervaren. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super ervaring!! Hele fijne en duidelijke instructrice! (Lloret)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn gereden, fijne rijinstructeur gehad. Kunnen goed inschatten wanneer je iets wel of nog niet kan. En ze zorgen er zeker voor dat je op een goede en veilige manier leert rijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is echt een top rijschool, ik ben in 1x geslaagd en had een goede rij instrecteur dus als je opzoek bent naar een rijschool “this is the one”.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Efficiënt zaken regelen, alles is duidelijk en goed aangegeven. Bedankt!

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn