Super fijne rijschool, snel en goede hulp
Goede instructeur, duidelijk uitleg, veel ervaring, gezelligheid als het kan. Serieus als het moet!
Ik heb de rijlessen (van Marco) als erg leerzaam en leuk ervaren, Marco wist alles altijd erg fijn over te brengen en gaf goed les. Een minpuntje voor de rijsschool is dat op het moment dat Marco ziek was er een vervanger wordt ingezet die al gepensioneerd is en die de les voor mijn rijexamen nog even alle procedures wilde gaan omgooien. Maar de routine lessen bevielen mij erg goed!
Vriendelijk, professioneel en snel
Mijn vragen werden snel beantwoord en het inplannen van lessen ging zeer gemakkelijk!
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Prima ervaringen.Drie rijbewijzen gehaald. Voor alle drie ie een keer geslaagd. Heb een smal pad langs het huis waar ik in het verleden niet mijn aanhanger achteruit in kon rijden. Na de lessen van Frank lukt mij dit wel.
Goed, duidelijke lessen
Ik had een rustige instructeur die goed kon uitleggen wat ik fout deed. Dat was ontzettend fijn. De theorieles was naar mijn idee goed georganiseerd en werd goed uitgelegd. De lesstof was duidelijk.
Goed georganiseerde rijschool. Op een bijzonder prettige wijze geeft Frank Schuurman les. Men leert je op deskundige wijze: veilig en verantwoord rijden (ook in lastige onoverzichtelijke verkeersituaties). Je wordt uitstekend voorbereid om met goed gevolg examen af te leggen. Dank daarvoor!
Ik heb de afgelopen 3 maanden les gehad bij Verkeersschool Frank Schuurman t.b.v. het behalen van mijn motorrijbewijs. Frank is een prettige instructeur, welke geduldig en duidelijk instrueert. Verbeter-/aandachtspunten worden na de les kort doorgesproken. Alle faciliteiten zijn aanwezig om snel te kunnen starten. Het inplannen van afspraken kan naar eigen wens: of verder vooruit, of per keer. De lesplanning wordt digitaal bevestigd, waardoor je altijd het overzicht hebt. Facturen kun je eenvoudig en digitaal voldoen. Voor mij geldt dat ik meer dan tevreden ben over het traject welke ik de afgelopen 3 maanden heb doorlopen.
In 1 keer geslaagd dankzij goede lessen van Martijn.
Goede rijlessen, aardige instructeurs & het was altijd gezellig!
Ik heb met veel duidelijkheid en hulp bij Schuurman kunnen leren
Ik vond het altijd erg fijn tijdens de lessen! Heel positief!
Hele fijne lessen van Ton gehad. Zelfvertrouwen gekregen en redelijk snel mijn rijbewijs gehaald!
Door een vriend van mij aangeraden en zeker geen spijt van! De deskundigheid van de rij instructeur heel goed teogepast met de praktijk.
Hele fijne, ervaren en gezellige instructeur; Rob! Er werdt ontzettend goed naar mij geluisterd en hij hielp mij door alles heen! Fijne ervaring met het bedrijf!
Ik voelde mij erg op mijn gemak bij mijn rijinstructeur. Erg fijn! Zeker een aanrader!
Ik heb een erg fijne en leuke tijd achter de rug met Schuurman
Goede rijschool, veel tijd voor de leerlingen en leggen alles rustig uit!
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn