Top, super lessen gehad in 1 keer geslaagd!

Bedankt bram.

• Klantvriendelijkheid

Goede ervaring met deze rijschool!

Mijn opleiding sloot naadloos aan op de eisen van het CBR. Ik ben tevreden met de tijd die de instructeur voor me nam en zijn uitleg, soms door even streng te zijn en soms door even het “gas” even los te laten. De instructeur had alle tijd om zelfs na de rijles eventjes door te rijden als zijn agenda dit toeliet. Ik vond dat echt goede service. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen. Een goede, gedegen en grondige rijopleiding door mensen die weten waar ze over praten en je zeker niet zomaar examen laten doen!

Goede en gezellige rijschool

Ik had Martijn als instructeur. Hij was zeer rustig en voelde me goed op mijn gemak rond hem. Hij zag precies wat ik nodig had en oefenden daar ook op. Verder wist ik goed contact met hem op te nemen en was hij begripvol. Zo wist ik dan mijn praktijk examen in 1x te halen

super instructeur gehad.

ik vond het eerst heel spannend om alle stappen van auto rijden te doen wand ik ben niet goed ik multitasken, Martijn heeft mij hier goed en fijn door heen geholpen. hij weet wat hij doen en hoe hij mij moest begeleiden. al snel kwam ik er achter dat auto rijden heel leuk is. het heeft lang geduurd voor ik alles goed en netjes kon zoals hij had voorspeld in het begin van de eerste lessen. ondanks alles bleef hij geduldig. ik heb bijna 3 kwart jaar heb gelest, het jammere is dat de lessen zo duur zijn.

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Heeel veel geleerd en het onwijs leuk gehad met mijn instructrice

Mijn ervaring over de rijschool is heel goed. Ze informeren heel goed op de websites en je kunt goed bellen naar de rijschool. Ook heb ik den hele fijne en lieve instructrice gehad, Lloret. Ik heb heel veel van haar geleerd en ook heel hard gelachen. Ik vind het dan wel jammer dat ik haar niet meer zie. Ik ben een topervaring bij jullie gehad en ik ben al bij heel veel mensen doorgegeven hoe goed en leuk jullie zijn!! Heel erg bedankt voor alles

Fijne rijschool!

Alles is duidelijk en gestructureerd... Instructeur komt netjes op tijd.

• Klantvriendelijkheid

Gezellige, maar zeker ook leerzame lessen

Hele leerzame lessen gevolgd bij deze rijschool. Fijne rij instructeur gehad waarmee ik hele gezellige, maar ook leerzame lessen heb gehad.

Vakmanschap en klantvriendelijk

Fijne rijschool die flexibel is met het inplannen van je rijlessen. Ze weten waar ze over praten, en zijn kundig in hun vak.

Gewoon vertrouwd bij Schuurman

Naast goed materiaal om mee te lessen een goede begeleiding gehad van Frank. En in één keer mijn BE rijbewijs gehaald.

Zeer goede rijschool

Ze leren je alles perfect aan en gaan pas aanvragen zodra ze weten dat je het echt kan.

Goede, vakkundige rijschool

Ik vond het een hele fijne rijschool om bij te rijden. De instructeurs zijn vakkundig en in het algemeen biedt de rijschool goede service en zijn ze erg klantvriendelijk.

• Klantvriendelijkheid

Rijschool die kijkt naar je kunnen!

Superfijne rijschool! Instructeur weet echt wat hij doet, neemt de tijd om dingen uit te leggen! In één keer mogen slagen, zegt genoeg! 😁

• Klantvriendelijkheid

Een hele leuke rijschool en leuke en leerzame lessen

Iedere les leer je nieuwe dingen en steeds ga je een stapje verder, zo leer je op je eigen tempo! De instructeurs hebben veel aandacht voor je en geven je de tijd die je nodig hebt om zo alles uit jezelf te kunnen halen tijdens het rijden!

Super goed en fijn

Je wordt goed geholpen met lessen/ examen. Als je vragen hebt kun je bellen en helpen ze je er ook mee, dus ze helpen je dus altijd als ze dat kunnen doen.

• Klantvriendelijkheid

Prima les gehad en voor zowel AVB als AVD in een keer geslaagd.

• Klantvriendelijkheid

Een leuke maar ook goede rijopleiding.

Het was altijd erg gezellig in de lesauto maar ik leerde ook goed hoor ik auto moet rijden.

Geweldige rij instructeur

Ik heb een jaar gelest met rij instructeur Ton Schuurman. Wat een gezellige leuke man! Hij heeft mij ontzettend veel geleerd en hij was streng wanneer dit nodig was. Ton, je bent een topper dankjewel!

goed rustig en duidelijk

Goede begeleiding gehad voor mijn E rijbewijs .

Geweldig!!!

Ik had Rob en die heeft heel veel geduld met mij gehad en begreep waar mijn pijnpunt zat! Ik ging met veel zelfvertrouwen mijn examen in!

Top!

Top begeleiding!

• Klantvriendelijkheid

Goede rijschool en in een keer geslaagd

Ik heb met plezier gelest en een goede uitleg gehad tijdens de theorielessen!

• Klantvriendelijkheid

Heel geduldige en leerzame lessen

Altijd een fijne sfeer in de auto en goede support van de instructeur.

• Klantvriendelijkheid

Erg fijne rijschool. Serieus als het moet, gezellig als het kan!

Ik heb erg goede begeleiding gehad, zowel bij de theorielessen als bij de rijlessen en ik ben blij dat ik voor Frank Schuurman ben gegaan.

Aanrader

Leerzame rijlessen gehad bij Martijn (Verkeersschool Frank Schuurman). Eerlijk en kritisch, maar op een positieve manier.

Prettig

Fijne lessen waarin ik veel geleerd heb

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn