Bedankt bram.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Mijn opleiding sloot naadloos aan op de eisen van het CBR. Ik ben tevreden met de tijd die de instructeur voor me nam en zijn uitleg, soms door even streng te zijn en soms door even het “gas” even los te laten. De instructeur had alle tijd om zelfs na de rijles eventjes door te rijden als zijn agenda dit toeliet. Ik vond dat echt goede service. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen. Een goede, gedegen en grondige rijopleiding door mensen die weten waar ze over praten en je zeker niet zomaar examen laten doen!
Ik had Martijn als instructeur. Hij was zeer rustig en voelde me goed op mijn gemak rond hem. Hij zag precies wat ik nodig had en oefenden daar ook op. Verder wist ik goed contact met hem op te nemen en was hij begripvol. Zo wist ik dan mijn praktijk examen in 1x te halen
ik vond het eerst heel spannend om alle stappen van auto rijden te doen wand ik ben niet goed ik multitasken, Martijn heeft mij hier goed en fijn door heen geholpen. hij weet wat hij doen en hoe hij mij moest begeleiden. al snel kwam ik er achter dat auto rijden heel leuk is. het heeft lang geduurd voor ik alles goed en netjes kon zoals hij had voorspeld in het begin van de eerste lessen. ondanks alles bleef hij geduldig. ik heb bijna 3 kwart jaar heb gelest, het jammere is dat de lessen zo duur zijn.
Mijn ervaring over de rijschool is heel goed. Ze informeren heel goed op de websites en je kunt goed bellen naar de rijschool. Ook heb ik den hele fijne en lieve instructrice gehad, Lloret. Ik heb heel veel van haar geleerd en ook heel hard gelachen. Ik vind het dan wel jammer dat ik haar niet meer zie. Ik ben een topervaring bij jullie gehad en ik ben al bij heel veel mensen doorgegeven hoe goed en leuk jullie zijn!! Heel erg bedankt voor alles
Alles is duidelijk en gestructureerd... Instructeur komt netjes op tijd.
Hele leerzame lessen gevolgd bij deze rijschool. Fijne rij instructeur gehad waarmee ik hele gezellige, maar ook leerzame lessen heb gehad.
Fijne rijschool die flexibel is met het inplannen van je rijlessen. Ze weten waar ze over praten, en zijn kundig in hun vak.
Naast goed materiaal om mee te lessen een goede begeleiding gehad van Frank. En in één keer mijn BE rijbewijs gehaald.
Ze leren je alles perfect aan en gaan pas aanvragen zodra ze weten dat je het echt kan.
Ik vond het een hele fijne rijschool om bij te rijden. De instructeurs zijn vakkundig en in het algemeen biedt de rijschool goede service en zijn ze erg klantvriendelijk.
Superfijne rijschool! Instructeur weet echt wat hij doet, neemt de tijd om dingen uit te leggen! In één keer mogen slagen, zegt genoeg! 😁
Iedere les leer je nieuwe dingen en steeds ga je een stapje verder, zo leer je op je eigen tempo! De instructeurs hebben veel aandacht voor je en geven je de tijd die je nodig hebt om zo alles uit jezelf te kunnen halen tijdens het rijden!
Je wordt goed geholpen met lessen/ examen. Als je vragen hebt kun je bellen en helpen ze je er ook mee, dus ze helpen je dus altijd als ze dat kunnen doen.
Prima les gehad en voor zowel AVB als AVD in een keer geslaagd.
Het was altijd erg gezellig in de lesauto maar ik leerde ook goed hoor ik auto moet rijden.
Ik heb een jaar gelest met rij instructeur Ton Schuurman. Wat een gezellige leuke man! Hij heeft mij ontzettend veel geleerd en hij was streng wanneer dit nodig was. Ton, je bent een topper dankjewel!
Goede begeleiding gehad voor mijn E rijbewijs .
Ik had Rob en die heeft heel veel geduld met mij gehad en begreep waar mijn pijnpunt zat! Ik ging met veel zelfvertrouwen mijn examen in!
Top begeleiding!
Ik heb met plezier gelest en een goede uitleg gehad tijdens de theorielessen!
Altijd een fijne sfeer in de auto en goede support van de instructeur.
Ik heb erg goede begeleiding gehad, zowel bij de theorielessen als bij de rijlessen en ik ben blij dat ik voor Frank Schuurman ben gegaan.
Leerzame rijlessen gehad bij Martijn (Verkeersschool Frank Schuurman). Eerlijk en kritisch, maar op een positieve manier.
Fijne lessen waarin ik veel geleerd heb
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn