Geslaagd!

Goede opleiding, stapje voor stapje goed leren rijden

Fantastisch!

Goede begeleiding gekregen van Frank voor bromfiets examen. In 1x geslaagd! Ik twijfelde tussen een dagcursus (niet mogelijk in Apeldoorn) en reguliere lessen. Uiteindelijk blij dat ik het pakket van 5 lessen van 50 minuten heb genomen, heb voor mijn gevoel daardoor meer kunnen leren. Ik heb Heb meerdere rijscholen informatie aangevraagd, en Frank Schuurman reageerde als enige. Fijn bedrijf en heeft alles in mijn ogen dik in orde. Bedankt Frank!

Ervaren instructeurs, fijne auto's

Verkeersschool Frank Schuurman bereidt je goed voor op je examen. Zelf heb ik alleen praktijklessen gevolgd. Ik had er veel nodig, maar ze waren stuk voor stuk erg leerzaam, en ik werd door mijn instructeur goed voorbereid op mijn examen. De verkeersschool beschikt over zeer ervaren instructeurs en voldoet aan de normen zoals je die zou verwachten, vooral in tijden van corona. Ook was het een fijne auto om in af te rijden.

Helemaal top!

Super fijn om te lessen bij Schuurman! Alles is super goed geregeld & er is duidelijk communicatie! Ook wat betreft Corona! Super fijn!

Zeer duidelijk en netjes

De dag dat ik ze mailde of ik mogelijk daar mijn rijlessen kon nemen kreeg ik binnen een paar uur al een reactie dat dat mogelijk is met daarbij vermeld wanneer dat zou kunnen hoe ik dat moet doen met me theorie alles er op en er aan. Ik ben zelf ook zeer tevreden met de duidelijke rijlessen ben ook in een keer geslaagd daardoor. Ik beveel deze rijschool zeker aan Bart Hagen

• Klantvriendelijkheid

Fijne en veilige les omgeving

Een zeer fijne sfeer om te lessen en goede hulp bij het leren rijden!

• Klantvriendelijkheid

Altijd met plezier gereden tijdens de rijlessen

Altijd met veel plezier gereden tijdens de lessen

Heel goed

Goede theorie en praktijk lessen gehad. Fijne uitleg. Na het halen van theorie examen meteen bereikbaar om datums te prikken voor het praktijk examen. Heel klantvriendelijk en overal een hele fijne school.

• Klantvriendelijkheid

Super goede en leerzame rijschool

De lessen bij rijschool schuurman waren hardstikke fijn, omdat ze de tijd nemen om je het rijden te leren en ze gaan net zolang door met lessen totdat je klaar bent om rijexamen te doen zodat je in één keer te slaagt

Goede en leuke rijschool

Het zit goed in elkaar je weet precies wat je eender hebt

• Klantvriendelijkheid

Ik heb veel geleerd en ben tevreden over de aanpak

Persoonlijke sfeer en fijne lessen

Geweldig!

Goeie ervaring! Mijn rij-instructeur heeft mij van mn onzekerheid in t verkeer afgeholpen door makkelijker en vlotter een beslissing te maken.

• Klantvriendelijkheid

Goede rijschool voor praktijk en theorie.

Onze zoon heeft bij Frank Schuurman zijn theorie en praktijklessen gevolgd en zijn scooter examen in 1x gehaald. Dat zegt genoeg!

• Klantvriendelijkheid

Vind de vragen in deze enquête niet echt passend. Heb het ingevuld op basis van rijinstructeur en kantoor bij elkaar.

• Klantvriendelijkheid

Goeie rijschool, denkt goed met je mee

• Klantvriendelijkheid

Goede rijschool met een duidelijk doel

Ik heb veel geleerd en ik durf met vertrouwen achter het stuur te zitten. De rijschool heeft geholpen met mijn zwakke punten, om er voor te zorgen dat ik uiteindelijk veilig kon rijden.

• Klantvriendelijkheid

Goede rijlessen en begeleiding!

Helemaal goed, goede duidelijke leerzame rijlessen. Goede begeleiding, je leert op je eigen tempo.

• Klantvriendelijkheid

Goeie rijschool, in 1 keer geslaagd door goede les/instructies van mijn Rijinstructeur (Bram). Altijd fijne en duidelijke lessen gehad. Ik raad deze rijschool zeker aan als je zeker wilt zijn dat je goede lessen krijgt!

Ik werd goed geholpen

Er wordt goed op je gelet en je wordt goed geholpen. Het zou fijn zijn om iets meer te horen over de verschillende opties rondom rijlessen.

Super rijschool!

De theorielessen waren duidelijk en leerzaam & De praktijklessen werden deskundig gegeven.

• Klantvriendelijkheid

Superleuke school met een hoog niveau

Ik heb de opleiding voor mijn A-rijbewijs gedaan onder leiding van Frank. Een prettige leraar en fijne stem. Best belangrijk als iemand de hele tijd in je oor zit te praten. De lessen zijn intensief en Frank legt de lat hoog. Dit merk je niet meteen, maar pas als je examens gaat doen. Frank raffelt niks af en geeft je de tijd en ruimte om vertrouwt te raken met de situaties/oefeningen zonder dat het te saai wordt. Zo ben je echt goed klaar en ga je het examen met vertrouwen tegemoet. Beide examens in 1x gehaald. Frank, bedankt!

• Klantvriendelijkheid

Fijne leerzame periode gehad bij Frank.

• Klantvriendelijkheid

Top rijschool voor het halen van je motorrijbewijs

Dankzij de deskundige en leuke instructeurs heb ik met veel plezier de lessen gevolgt en ga ik met een veilig gevoel de weg op.

Prettige ervaring

Relaxe en prettige ervaring met het lessen voor het behalen van BE rijbewijs.

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn