Rijlessen bij Frank Schuurman vond ik een goede keuze, vooral omdat het een wat groter bedrijf is en omdat ze profesioneel zijn en meerdere instructeurs hebben!
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Goede ervaring hier gehad. Snelle communicatie en denken goed met je mee. Ik ben zelf ook gewisseld van rij-instructeur en dat ging heel makkelijk. Ik heb hier veel geleerd en ben gelukkig geslaagd!
Heb een fijne tijd gehad bij Frank Schuurman en super veel geleerd. Een fijne manier van uitleggen en de tijd gekregen om dingen op te pakken en op mijn tempo / niveau hebben we de dingen opgepakt. Vragen kon ik altijd stellen en als t kon behandelde we die meteen ook. Tijdens de lessen was de instructeur heel kritisch maar tegelijk ook heel fijn en gezellig. Heb t als een leerzame maar leuke tijd beleefd. Ik ben goed begeleid en opgeleid naar m'n examen toe. Ik ben hier heel dankbaar voor.
In deze vreemde tijd proberen ze toch om zo snel en goed mogelijk de rijlessen en examens mogelijk te maken. Compliment waard!
Na eerst een intest, twee extra lessen (die zeker niet overbodig waren) tot slot de examendag. Dit was een pittige dag met uiteindelijk een positief resultaat. Frank, bedankt voor de uitstekende begeleiding!
Een top rijschool! Fijne en gezellige instructeurs die weten van hun vak!
je blijft goed geïnformeerd tijdens een lockdown. fijne rij instructeur die goede tips geeft.
Veel geleerd en mijn examen gehaald! Aardige mensen die duidelijk moeite in hun werk stoppen.
Ik heb de opleiding prettig ervaren. Er wordt goed rekening gehouden met wat je als leerling het meest nodig hebt en waar je het meest van leert.
Altijd het beste uit jou willen halen en daardoor verbeter je jezelf ook weer vele malen
mijn ervaring met frank was perfect goede uitleg neemt alle tijd voor je
X
22 jaar na het halen van mijn B rijbewijs werd het alsnog tijd voor mijn B-E. Beiden met plezier en resultaat bij Frank Schuurman. Dat je bij deze verkeersschool niet zomaar een ‘nummer’ bent, maakt een wereld van verschil. Inmiddels heb ik zelf alle rijbewijzen in bezit maar stuur mijn kinderen zeker die kant op zodra het zover is.
Service was geweldig en instructeur Rob was echt op
Ik vond het erg prettig om bij Schuurman rijlessen te krijgen. Ik heb het in een keer gehaald en tijdens de lockdowns werd ik goed op de hoogte gehouden! Top rijschool!
Ik heb een hele fijne rijopleiding gehad. Ik heb goede informatie en goede begeleiding gehad, heb erg veel zelfvertrouwen gekregen in het verkeer. Ik heb erg goede klik met Martijn opgebouwd, en had daarom had ook elke les een goede vibe. Ik ben in 1x geslaagd en daarom kan ik ook zeker zeggen dat ik geen spijt heb gehad om bij jullie mijn rijbewijs te halen. Top service! Met vriendelijk groet, Dylan Hofman
Fijne tijd gehad ondanks meerdere lockdowns. Daarna snel weer op kunnen pakken en alsnog goed kunnen slagen. Instructeurs met heel veel ervaring en weten precies wat ze bij moeten sturen zodat je makkelijker slaagt
Hele leuke en gezellige rijschool, gezellige instructeurs het is een fijne plek om te komen!
Erg prettig!
Er word goed voor je gezorgd!!
Super begeleiding en service. Erg tevreden
Mijn ervaring met de rijschool is dat het een goede keuze is met kennis van zaken en goede vakmensen
Goede rijschool en in 1 keer mijn examen gehaald en rijden op je eigen niveau
Ik heb de rijlessen prettig ervaren. Een fijne en goeie rijinstructeur (Edwin) :) Zeker een aanrader!!
Ik heb een positieve lesdag gehad voor een BE rijbewijs. De dagcursus was van goede inhoud en de instructeur (Frank in dit geval) is gewoon een erg aardige vent.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn