Gelukkig hier terecht gekomen. En mocht het zelfs 2 x ervaren door herexamen. 1 woord top
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Hele fijne rijlessen gehad en in een keer geslaagd!
Ik heb een duidelijke, prettige en goede begeleiding gehad tijdens de lessen. Frank weet goed te zeggen wat wel en wat je niet moet doen.
In 1 keer geslaagd goeie uileg
super fijne lessen, goeie hulp en erg duidelijk
Ik ben goed begeleid en veel rust aangesproken en gewezen op mijn verbeter punten.
Fijn hier je rijbewijs te halen kan leuk praten met instructeur en duidelijkheid met lessen
Er word duidelijk verteld wat je goed en fout doet, hierdoor ben ik geslaagd in 1 keer!!
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, door super goede en leerzame lessen van Martijn. Ik voelde me vanaf les 1 meteen op mijn gemak en had leuke gesprekken tijdens de rijlessen. Martijn is een super rij-instructeur en ben dankbaar dat ik dit met hem mocht doen.
Door de Corona maatregelen heeft het lessen langer geduurd, ook ben ik door omstandigheden een paar keer gewisseld van instructeur maar dat heb ik niet als vervelend ervaren. Prettige manier van lesgeven. Al met al zeer goede ervaring.
Ik had Rob als mijn instructeur en ben samen met hem door de corona tijd heen gekomen. En in 1 keer geslaagd waar ik Rob en de rijschool niet genoeg voor kan bedanken!
Goede en duidelijke instructie. Klantgerict
Goede rijschool en veel geleerd
De rij-instructeurs hebben passie voor hun vak. Ze zijn vriendelijk en hebben veel verstand van alles m.b.t. autorijden. Ik raad anderen zeker aan om te lessen bij Frank Schuurman.
Mijn ervaring bij Verkeersschool Frank Schuurman is een hele fijne ervaring geweest. Hele goede Service. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden.
Heb veel plezier gehad tijdens het lessen. Goede leerzame lessen gehad bij de rijschool. Heel erg tevreden met de rijschool!
Heb mn getrapt A rijbewijs net gehaald. De lessen zijn duidelijk met rustige uitleg.
Goede uitleg!
Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt om bij Schuurman te lessen
Ik vond het erg moeilijk om met een aanhanger te leren rijden, waardoor er ook veel spanning ontstond. Met veel rust, geduld en extra inzet heeft Frank het me geleerd. Ik ben in 1 keer geslaagd.
Ze zorgen dat je veilig de weg op kunt, deskundig en vriendelijk.
Na aanmelding helder en duidelijke uitleg over het lessen en een rooster ontvangen. Daarna begonnen met lessen na een intakeles. De lessen (voor E-bewijs) waren allemaal op 1 dag daarna examen! Ging zeer goed voorbereid het examen in dat gaf een zeker gevoel! TOP!!
was gewoon goed
Ik vond het gezellig daar, alles werd goed en duidelijk uitgelegd en ik heb veel nieuwe dingen geleerd.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn