Prettig en correct contact, uitmuntende service

Prettig en correct contact, uitmuntende service

Top service en heel klantgericht!

Top service en heel klantgericht!

Ik ben zeer tevreden met service van Maar zeker top bedrijf

ze komen hun beloftes na geweldige garage TOP !!!!!

Professioneel en uitstekende service!

Deskundige en heel vriendelijke medewerkers, uitstekende service en een heel betrouwbaar bedrijf. Kortom; een echte aanrader!

Gewoon goed, maar zeker!

goede en vlotte dienstverlening

prima vakmensen en geen lange wachttijden

Onderhoud en bandenwissel, prima geregeld.

Duidelijkheid over wat er dient te gebeuren en wat de kosten zijn. Gratis leenwagen is heel prettig.

Een prima service!

Makkelijk afspraken te maken. Vriendelijke en deskundige bediening.

Fijne service - Transparant bedrijf

Laten altijd van te voren weten wat er aan de hand is. Ook het sturen van filmpjes om te laten zien wat er gerepareerd moet worden vind ik een groot pluspunt. Vriendelijk personeel. Kortom, TOP GARAGE.

Correcte en professionele medewerkers

Kan na APK weer de weg op na een serieuze kontrole,merci!!

Positief, vriendelijk en snelle service

Apk met goed rapport

Vriendelijk, goede afspraken.

De auto was volgens afspraak klaar, papieren in orde. Al de info die we nodig hadden kregen we. Heel vriendelijk geholpen en heeft me een betrouwbare indrukmgegeven

Klantvriendelijkheid en serviceverlening van hoog niveau.

Niet alléén erg vriendelijk en kundig personeel aan de balie. Maar men beschikt ook over zeer vakbekwame mensen in de werkplaats. Chapeau!

Prima bedrijf. Vrienedelijke en behuplzame medewerkers

Niet tevreden over het het geadviseere assurantie kantoor.

Alles perfect geregeld om weer veilig verder te kunnen!

Keurig alles gedaan in overleg, met filmpje! Zelfs nog gestofzuigd!Bedankt

Kundig en correct

Vriendelijk en behulpzaam

maar Zeker voorbijrijden

Helaas slechts 1 ster, niet voor de vakmanschap van deze garage, maar voor de koffie in de wachtruimte. Mijn 3e slechte ervaring met garage maar zeker, ditmaal auto afgekeurd op 2 punten . geschatte reparatiekosten tussen 600 en 1200€ (lekker duidelijk). Voor de zekerheid een second opinion bij de merkdealer..........en auto goedgekeurd op beide punten was een kwestie schoonmaken en met luchtdruk schoonspuiten. Wel was er een veer in de achterwielophanging gebroken, deze was niet door de Maar Zeker keurmeester opgemertkt ??? Dus in het vervolg Maar Zeker voorbijrijden.,

Top service

Men belt dat er een filmpje klaarstaat. Via filmpje kom je te weten wat er aan de auto mankeert en je kunt zelf beslissen wat er gemaakt mag worden en, heel belangrijk, je weet wat het gaat kosten! Personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Top bedrijf

Meerdere malen voor een autobeurt geweest. Steeds goed geinformeerd voordat men aan de beurt begon. Prijs kwaliteit is in orde

Goed en snel service

Vriendelijke en perfecte service

Een hele fijne garage, met een vriendelijk en behulpzaam team. Ben al jaren klant en de service is altijd perfecth

Excellent

Excellent service

Goeie vakkundige mensen

Spot repair laten doen , ben zeer tevreden. Goede service. Zal zeker weer terug gaan !!!

Prima.

Goede service, en vriendelijk personeel.

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl