Fantastisch maatwerk!

Nieuwe (2e hands) auto gezocht door maarZeker voor mij en gevonden. Goede service, mooie auto en nog altijd tevreden met maarZeker!

Zeer positieve ervaring met deze garage in Margraten

Een mooie Toyota yaris hybride op hun site gevonden. Eenmaal in het echt gezien bleek deze nog beter uit te zien en hebben we de auto gekocht. Minpunt was dat er bij de geadverteerde prijs toch nog afleverkosten e.d. bij kwam.

Super tevreden.

Ze sturen eerst een filmpje van de gebreken van de auto,vind ik persoonlijk heel fijn en ze komen hún afspraken altijd na ik ben super tevreden over afhandeling hele fijne mensen wat daar werken zowel de monteurs en de balie.

Een fijne garage

Goede service en fijn personeel

Persoonlijke benadering in combinatie met vakmanschap

Deze week noodgeval, power van de camper viel weg. Ik kon direct terecht, volgende dag was de camper weer in orde. Bleek een kleinigheid. Ik voelde mij geweldig en op een zeer vriendelijke manier geholpen.

Zeer goed geholpen

Ik had problemen met mijn camper en kon onmiddellijk terecht en werd erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Dit autobedrijf is zeker een aanrader.

Snelle reactie

Steunen laten plaatsen onder mijn camper.Ik hoefde niet lang te wachten.De kosten waren redelijk en de contacten vriendelijk en behulpzaam.

Geweldige service

Ik had al jaren positieve ervaring bij dit bedrijf. Recent een jonge auto gekocht en hier in onderhoud. Er wordt naar de klant geluisterd én gehandeld. Een geweldige en goede service. Chapeau voor dit bedrijf

houd zich aan de afspraken en ben erg tevreden

heb daar mijn auto gekocht 2jaar geleden en is daar ook in het onderhoud TOP GARAGE

Fijn en vertrouwd. Zoals het hoort!

Via internet een auto gevonden. Test gereden en voelde meteen goed. Vriendelijk personeel. Hier word je nog, zoals het hoort, persoonlijk behandeld!

Vertrouwd, zeer klantvriendelijk, Goed dat je via video inzicht krijgt wat moet gebeuren

Altijd correct en vriendelijk

Hele fijne garage met top personeel

Gewoon goed en attent

Gewoon goed

Thuisgevoel

Je wordt er direct geholpen met welk probleem je ook komt.

Eerlijk advies, kundige mensen en prijs kwaliteit is prima

Heldere en open communicatie en professioneel advies en reparatie.

Via internet bij MaarZeker uitgekomen. Na telefonisch contact met Max een offerte ontvangen voor vervanging van de koppeling en het massavliegwiel in onze camper. Vervolgens met Pascal nog even eea afgestemd en besproken. Kon snel terecht en na een dag had Wiel de boel al weer klaar en konden wij weer op pad met onze camper. Op advies van monteur was vliegwiel nog in orde en hoefde niet te worden vervangen. Heel fijn was de video met heldere weergave van probleem, versleten koppelingsplaat, en advies om keerringen te vervangen. Kortom team dat met klant meedenkt. Dank mannen.

altijd een fijne ervaring

Snel duidelijk en professioneel zoals je van een goede garage verwacht.

Alles Top!!!

Super service!

goede service

altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen

Zou iedereen aan bevelen

Prima service bij recent onderhoud en keuring van onze Mercedes.

Medewerkers zijn prettig en betrouwbaar, zo is onze jarenlange ervaring. Bij de laatste beurt ontvingen wij een videopresentatie met een lijst ‘noodzakelijke’ werkzaamheden. In overleg hebben we enkele punten gesschrapt en dat scheelde nogal in de kosten. Enkele opmerkingen: Het uitlijnen van de wielen werd als noodzakelijk aangegeven. Zelf kan ik constateren dat er geen kenmerkende slijtage op de banden te zien is en ook ook het stuur trilt niet. Pro-actief meedenken betekent dat de garage zelf - net zoals ik - kan controleren de banden abnormale slijtage vertonen. In dit geval had dit niet op de lijst van ‘noodzakelijk’ behoren te staan. Het eindrapport van afgesproken werkzaamheden is verwarrend. Want wat wel gedaan moet worden wordt aangemerkt met een rood kruis. En wat betekent een rood kruis in het verkeer? Stoppen, niet doorgaan. Een groen vinkje is het tegengestelde.

Kom hier al meer als 20 jaar, wordt altijd goed geholpen, en goede service. Tevens groot aanbod van gebruikte auto’s Ook goede service voor import. Dank

Netjes ontvangen

Voor de Apk keuring geweest, ben gebeld met de vraag of ze ook de motor een reinigings vloeistof mochten toevoegen wat weer voor mijn auto goed was. Prima geregeld. En een mooi gepoeste auto teruggekregen

We werden goed ontvangen en Peter nam alle tijd.

We zochten al ruim een jaar voor een volgende auto. Deze was erg lastig te vinden.. En ook de keuze wat gaat het worden een hybride of een electrische auto. Na bij een aantal dealers te zijn geweest waren we op eens om het zou een elektrische auto worden. We rijden niet veel per jaar dus omdat we ook zonnepanelen hebben besloten we dit toch te doen. Bij Maar Zeker zagen we een auto die alles had wat we graag wilde hebben. Onder andere ook een automatische transmissie. Peter nam alle tijd om mijn schrik hier voor weg te nemen dat stelde ik zeer op prijs. En nog twijfelde ik bij het op halen mijn zoon reed de auto naar huis. Thuis gekomen ben ik toch een stukje gaan rijden en dat ging goed. Nu voelt het al prima dus men had gelijk daar wen je zo aan. Bij Maar Zeker heeft Peter ons zeer goed geholpen en alle afspraken werden netjes na gekomen. Het is een garage die best een aantal km van ons huis af ligt echter toch denk ik dat ik daar ook het onderhoud laat doen. Ik ga nog wel zien hoe dat gaat met er heen brengen en op halen van de auto. De bejegening van het personeel daar was zo goed dat ik daar gewoon wil blijven en genieten van hun service.. Dus ik beveel Maar Zeker zeker bij u aan,,,,,,,,,,

al 10 jaar klant

Heb recentelijk een Toyota Corrola gekocht bij Maarzeker, ben uitstekend geholpen met het klaarmaken van de auto en de service en klantvriendelijkheid was weer uitstekend zoals ik al 10 jaar van ze gewend ben.

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl